Snežana Đurišić
Screenshot Instagram
Snežana Đurišić

Privatna arhiva

Snežana Đurišić, Foto: Privatna arhiva

Da odmor može da bude veliki luksuz i isprazni i najdeblje novčanike, dobro zna folkerka Snežana Đurišić, koja ne samo da se sa Kipra vraćala jednom od najjeftinijih avio-kompanija nego tokom leta nije želela da kupi ni vodu ni hranu! Umesto toga, Snežana je svaki put kada bi ogladnela i ožednela, ustajala sa svog sedišta i uzimala hranu i piće koje je sakrila u prtljagu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, kako „Alo!“ saznaje od izvora koji se zatekao na istom letu sa Đurišićevom, pevačica je u avionu bila sa svojim dečkom, ginekologom Vanjom Miloševićem, a par se vraćao iz Larnake u Beograd.

Snežana Đurišić

Privatna arhiva

Snežana Đurišić, Foto: Privatna arhiva

- Snežana i Vanja su bili među poslednjim putnicima koji su ušli u avion. U prvi mah mi je bilo čudno što su bili na letu jedne od niskobudžetnih avio-kompanija, tim pre što je ona poznata pevačica koja mnogo zarađuje, a njen dečko ugledni doktor. Međutim, čim su seli na svoja sedišta, Snežana je pozvala stjuardesu kako bi se požalila - priča izvor i navodi da je pevačica bila jako nervozna što joj sedište u avionu nije bilo udobno i što mora da se gura sa ostalim putnicima.

- Iako je Snežana mislila da će to što se žali stjuardesi nešto da promeni, devojka joj je objasnila da ne može da ih premesti nigde jer je avion pun. Posle nekoliko opaski toj devojci, Snežana se pomirila sa situacijom i morala je da sedi na svom mestu - objašnjava izvor koji se neprijatno iznenadio i činjenicom da je Đurišićeva u prtljagu uspela da sakrije flašice sa vodom kako ne bi morala da plaća piće u avionu.

Snežana Đurišić

Privatna arhiva

Snežana Đurišić, Foto: Privatna arhiva

- Kada se malo smirila situacija s tesnim sedištima, Snežana je ustala i krenula da pretura po ručnoj prtljagu koji je odložila iznad sedišta. U prvi mah sam mislio da je traži nešto da obuče jer je u avionu bilo hladno, ali žena je izvukla flašicu sa vodom i popila nekoliko gutljaja. Verovatno je i njoj bilo neprijatno što pije iz flašice koju je ponela, pa ju je brže-bolje vratila. Tokom leta je flašicu vadila nekoliko puta i vodom nudila i svog izabranika - ispričao nam je izvor i dodao:

- Malo mi je neobično što žena koja je toliko godina na estradi i toliko zarađuje neće da plati piće u avionu. Nisam se iznenadio ni time što ne baca pare, koliko me je iznenadilo što je vodu uspela da sakrije i od kontrole na aerodromu. Možda jeste stipsa, ali bar ume da se provuče i za to joj skidam kapu - kroz smeh zaključuje izvor za „Alo!“.

BONUS VIDEO:

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!"

 

Komentari (1)

Nena

10.10.2019 14:15

Svašta! Voda i sokovi mogu da se kupe u frišopovima posle pregleda prtljaga i ista sme u avion! I koga briga da li neko (pa i javne ličnosti!) kupuju vodu u avionu ili ne?!