Ceca se udaje za doktora!

N. Marić | vip 2017-11-27 12:06:58 2017-11-27 12:06:58

Vidovnjak Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, odlučio je da samo za magazin VIP “baci” tarot karte i u njima nađe odgovor na pitanje koje sve fanove Svetlane Cece Ražnatović zanima.

Instagram / craznatovic_official

Naime, Vita je u svojim kartama video kada će Ceca naći svoju srodnu dušu i da li će po drugi put izgovoriti sudbonosno “da”.

- Ceca je navikla da ima muškarca pored sebe i kada ga nema, njoj je dosadno. Ona ne može da bude u vezi sa običnim smrtnikom, niti ima mogućnost da upoznaje obične muškarce. Ipak, Ceca će, posle dužeg vremena, konačno uploviti u ljubavnu vezu, pred Novu godinu - kaže Tarot dok pokazuje karte i otkriva šta folkerku posebno deprimira.

- Pravi je smor kada zvezda takvog kalibra čeka Novu godinu sama, pa će joj zvezde biti naklonjene i poslaće joj pravog muškarca baš kada joj najviše bude trebao. On će biti lekar, koji će od nje biti mlađi sedam ili osam godina. Reč je o pravom muškarcu, koji će moći da podnese teret njene slave. Cecu će kupiti svojom pojavom i stavom da ne želi da se eksponira - uverava Vitomir i naglašava da su karte u Cecinom slučaju jasne i da sa sigurnošću može da tvrdi da će pevačica konačno biti srećna u ljubavi.

 

- Ceca će u početku sa njim biti u tajnoj vezi, ali mediji će ubrzo saznati da je uplovila u romansu. Vidi se da će se ludo zaljubiti i da će konačno biti zadovoljna - kaže Tarot dok otvara i poslednju kartu, koja pokazuje da li pevačici sledi brak.

- Evo, i u kartama se vidi da postoji velika mogućnost da se Ceca uda. Jasno je kao dan da će konačno pronaći pristojnog muškarca, koji će joj parirati u svemu i sa kojim će biti spremna da proživi ostatak života. Ona će se udati za njega krajem sledeće godine, u tajnosti. Taj muškarac će biti toliko moćan da će podsećati na pokojnog Arkana - zaključio je Vita.

 

Pročitajte još :

 

Expand player
Pogledajte više