MITROVIĆ OTIŠAO NA ISLAND Filip skinuo Bibera

Pevač Filip Mitrović nedavno je boravio na Islandu, gde je snimio kadrove za svoj novi spot. Mladi pevač očito se ugledao na svetsku zvezdu Džastina Bibera, koji je pre nekoliko meseci objavio spot sniman na identičnim lokacijama.

Go se kupao u hladnoj vodi: Džastin Biber
Go se kupao u hladnoj vodi: Džastin Biber, Foto: društvene mreže

Naime, Filip je iskoristio prelepe predele Islanda za nesvakidašnje kadrove, te je čak, po uzoru na Bibera, ušao u ledenu vodu. Mitrović ne krije da mu je slavni pevač bio inspiracija za lokaciju, ali je ipak prvi pevač sa ovih prostora koji je otišao na Island kako bi ekranizovao svoju numeru. Mitrović je za snimanje u dalekoj zemlji keširao više od 15.000 evra, ali kada je video rezultat, shvatio je da je sve vredelo i troška i truda.

Zadovoljan kadrovima
Zadovoljan kadrovima, Foto: društvene mreže

- Trebao nam je veliki budžet, ali je spontano došlo sve i uspeli smo. Mnogo sam srećan što sam imao priliku da posetim tu zemlju i tamo snimim neverovatne kadrove - rekao je pevač i otkrio da je na Islandu snimio dva spota, ali će jedan biti prikazan tek u septembru.

Odlično se proveo na Islandu: Filip Mitrović
Odlično se proveo na Islandu: Filip Mitrović, Foto: društvene mreže

- Pesma „Zabranjeno moje“ biće premijerno prikazana uskoro, dok će balada koju sam pripremio izaći na jesen - zaključio je Filip.

 • Korisnik: Griffin
  16/06/2016 - 09:24
  Od cega ovaj zivi,ako neko zna? Samo nemoj da mi kazete od muzike!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs