Filip skinuo Bibera

I. Tubin | vip 2016-06-15 23:30:27 2016-06-15 23:30:27

Pevač Filip Mitrović nedavno je boravio na Islandu, gde je snimio kadrove za svoj novi spot. Mladi pevač očito se ugledao na svetsku zvezdu Džastina Bibera, koji je pre nekoliko meseci objavio spot sniman na identičnim lokacijama.

društvene mreže

Naime, Filip je iskoristio prelepe predele Islanda za nesvakidašnje kadrove, te je čak, po uzoru na Bibera, ušao u ledenu vodu. Mitrović ne krije da mu je slavni pevač bio inspiracija za lokaciju, ali je ipak prvi pevač sa ovih prostora koji je otišao na Island kako bi ekranizovao svoju numeru. Mitrović je za snimanje u dalekoj zemlji keširao više od 15.000 evra, ali kada je video rezultat, shvatio je da je sve vredelo i troška i truda.

- Trebao nam je veliki budžet, ali je spontano došlo sve i uspeli smo. Mnogo sam srećan što sam imao priliku da posetim tu zemlju i tamo snimim neverovatne kadrove - rekao je pevač i otkrio da je na Islandu snimio dva spota, ali će jedan biti prikazan tek u septembru.

- Pesma „Zabranjeno moje“ biće premijerno prikazana uskoro, dok će balada koju sam pripremio izaći na jesen - zaključio je Filip.

Expand player
Pogledajte više