Filip objavio novogodišnju fotografiju sa sinom i majkom, a baka Zorica brutalno dobro izgleda! (FOTO)

Alo.rs/Kurir/T.Đ | vip 2020-12-16 17:30:56 2020-12-16 17:30:56

O Zorici Nakić zna se vrlo malo, i trudi se da ne bude u žiži javnosti.

Rajko Ristić/Alo!

Filip Živojinović, najstariji sin Bobe Živojinovića i suprug Aleksandre Prijović, ne deli tako često sadržaj iz privatnog života na svojim društvenim mrežama, ali je izgleda izuzetak kad proživljava lepe porodične trenutke.

Ovog puta on je podelio fotografiju iz porodičnog doma, pozirajući ispred novogodišnje jelke sa sinom Aleksandrom koji ga grli dok sedi u krilu baka Zorice.

Do njegove svadbe sa pevačicom Aleksandrom Prijović mnogo ljudi nije znalo kako izgleda njegova majka, a prva supruga Bobe Živojinovića, i tada se javnost uverila da je menadžer i ugostitelj, povukao lepotu i na mamu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

O Zorici Nakić zna se vrlo malo, i trudi se da ne bude u žiži javnosti. Odana je majka i supruga, i čitavog života trudila da priušti svojoj deci sve što im je potrebno. Iz prvog braka sa Bobom ima sina Filipa, dok iz drugog sa košarkašem ima dvoje dece sina Maria i ćerku Ivu.

Nedavno je Prija podelila fotografiju sina Aleksandra pred slavu Živojinovića. Naime, tada ga je Brena držala u naručju, dok ga je mališana hranina Sandra Miljaković, devojka Viktora Živojinović.

- Dok Lepa Brena animira, Sandra Miljaković hrani - napisala je Aleksandra.

Pročitajte još

Expand player
Pogledajte više