Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
Foto: Alo!/Nenad Vujanović
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Foto: Alo!/Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

"Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba", priča izvor i dodaje da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma.

Kada su pazarili kuću, želeli su da bude baš na Bežanijskoj kosi jer je Filip vezan za taj deo grada. S druge strane, u blizni su im Brena i Boba, koji će im uvek priskočiti u pomoć oko čuvanja deteta. Oni su dosta vezani, vole zajedno da putuju i provode praznike, pa su hteli da tako i ostane.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Alo! Nenad Vujanović

Foto: Alo! Nenad Vujanović

U kupovini nekretnine pomogla im je Brena

"Pevačica je na snimanju jedne emisije u "Grandu" pričala sa svojim saradnicima da je danima u gužvi jer sa Filipom završava papire za kredit", otkriva izvor.

Prija bi trebalo da se porodi za mesec dana, pa je popularni par požurio sa renoviranjem kuće.

"Čim su kupili kuću, odlučili su da je srede od poda do plafona, pa su angažovali dekoratere. Nisu želeli ništa da prepuste slučaju", priča sagovornik i dodaje da se pevačica posebno bavila sobom budućeg naslednika.

Filip je prepustio Aleksandri opremanje sobe za sina, kome će dati ime Aleksandar. Kuća ima i nekoliko gostinskih soba, u kojima će boraviti pevačicini roditelji Nedeljko i Borka kada dođu u Beograd.