Evrovizija
Printscreen
Evrovizija

Printscreen

Foto: Printscreen

Iako još nisu poznati takmičari svih zemalja koje ove godine učestvuju na Evroviziji, kladionice su već otvorene i počelo je klađenje na pobednika 65. po redu ovog muzičkog takmičenja . Kao i svake godine, sajt eurosvisionworld.com skuplja sve kvote kladionica koje u ponudi imaju klađenje.

Trenutni favorit za pobednika Evrovizije je Litvanija, zemlja koja ima tek 2,7 miliona stanovnika i koja nikad nije ostvarila značajniji rezultat na ovom takmičenju.

Litvaniju u Roterdamu ove godine predstavlja bend "The Roop" iz Vilnijusa, a izvešće pesmu "On Fire", koja na službenom kanalu Evrosonga već ima više od dva miliona pregleda.

Druga na kladionicama je zgodna rumunska pevačica Roksen, koja je dobila 10 odsto šansi iako još nije poznato koju će pesmu pevati. Na nacionalnom nadmetanju ova dama će izvesti pet pesama, a gledaoci će izabrati najbolju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ROXEN (@isroxen) on Feb 27, 2020 at 12:05am PST

 

 

Komentari (1)

strelac90

03.03.2020 14:42

I mi mozemo da se plasiramo dobro, samo nam treba dobra reklama. Treba svi da serujemo pesmu sto vise, na svim mrezama, da mediji podrze, da idu reklame i to je to..