PRVI PUT POSLE SMRTI MAJKE! Evo u kakvom je stanju bila Karleuša u emisiji, a onda se obratila kandidatima sa VELIKOM TUGOM U GLASU!

Ova emisija je prva u kojoj se Jelena Karleuša pojavila nakon smrti majke Divne Karleuše.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Screenshot Youtube

U današnjoj emisiji "Zvezde Granda Specijal" mentori ovog muzičkog programa birali su parove kandidata koji će se takmičiti jedni protiv drugih u trećem krugu.

 

Ova emisija je prva u kojoj se Jelena Karleuša pojavila nakon smrti majke Divne Karleuše. Pevačica je uspela da svoje emocije i privatne probleme ostavi po strani, pa je celu emisiju provela nasmejana.

"Ko god bude protiv tebe - nema šanse, tako da ti već čestitam prolazak u četvrti krug!", poručila je Jelena jednom od svojih kandidata, a potom se obratila svom večitom protivniku, Viki Miljković:

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Screenshot Youtube

 

"Kako si, Viki, jesam li ti nedostajala?", upitala ju je ona uz osmeh, a zatim dodala, nakon što joj je Viki uputila niz komplimenata:

"Tako, reci mi neku lepu reč, I od tebe to da čujem."

Pop diva je šaljivo komentarisala kandidate drugih mentora:

"Vi zapravo niste ekipa otpisanih nego ekipa Panik-taster", dodala je ona kroz smeh, aludirajući na to što je produkcija svoj tim sastavila od onih kandidata koje niko od članova žirija nije hteo.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Screenshot Youtube

 

Na kraju, Karleuša se obratila svojim kandidatima ovim rečima pred kraj emisije.

"Ja uglavnom neću biti tu za vas. Sa vama će uglavnom raditi Ivana, ali ja znam da imam najbolji tim i da je kod mene pobednik!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi