Evo šta su rekle komšije o popularnoj pevačici i momku kog je prijavila za nasilje! (VIDEO)
alo.rs
Tijana Milentijević žena od sultana Tijana Em

Alo!/Masanori Jošida

Tijana Milentijević žena od sultana Tijana Em, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Obraćamo vam se povodom incidenta koji se juče dogodio sa članicom Sharan concepta, Tijanom eM. Produkcija Sharan concept stoji uz Tijanu posle nemilog događaja. Kako je sama Tijanina želja, koju mi kao njena produkcija poštujemo da nije u stanju da se oglašava na temu da ju je pretukao bivši partner, odlučili smo da vam se obratimo ovim putem. Mi smo uz Tijanu u ovom trenutku i pružamo joj najveću podršku, dok ćemo nadležne organe pustiti da rade svoj posao - rekli su iz njene produkcijske kuće za Alo.rs

- Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju, i na podršci. Nadam se da me razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje - rekla je Tijana eM.

Tijana Em
Tijana Em, Foto: prinstcreen/instagram/

Dan posle nasilja koje je pretrpela nasilje, njenih kola ispred zgrade gde živi nema, a komšije kažu da su veoma iznenađeni jer su izgledali veoma srećno.

- Skoro smo ih videli zajedno, izgledali ok, držali su se za ruke, javili se, sve je bili u redu - rekle su komšije, dok jedna komšinica nije ni znala da znala da živi kod njih dok nije pročitala u novinama.

U obližnjoj prodavnici su rekli da su uvek bili ljubazni, da su izgledali kao pravi zaljubljeni par i da su iznenađeni kad su saznali da ju je tukao, prenosi jedan naš dnevni list.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: