Sanja apsolutno nema tremu i jedva čeka da izađe na binu
instagram
Sanja apsolutno nema tremu i jedva čeka da izađe na binu

instagram

Sanja apsolutno nema tremu i jedva čeka da izađe na binu, Foto: instagram

Dok je većina predstavnika zemalja učesnica u paranoji kako će se plasirati, pa tremu ubijaju stalnim angažmanom na probama ili su se povlače u apartman, naša Sanja obilazi znamenitosti Stokholma.

„Arena“ spremna za  novinare i goste

Milorad Milanković

„Arena“ spremna za novinare i goste, Foto: Milorad Milanković

Naime, ekipa „Alo!“ koja se nalazi u Švedskoj tokom čitavog dana nije uspela da nađe našu predstavnicu, koja će u polufinalu nastupiti sutra uveče. Nešto kasnije, saznali smo i zašto. Ona je sa devojkama sa kojima nastupa na bini otišla u muzej čuvene grupe „Abba“, gde je provela skoro čitav dan. Kako saznajemo, Sanja je uživala u svakom segmentu ovog zdanja i svih stvari koje su u njemu izložene, a koje podsećaju na čuvenu švedsku grupu.

- Sanja i deo našeg tima su se odlično zabavili u muzeju, u koji su otišli po želji naše predstavnice. Super je što ona apsolutno nema tremu i jedva čeka da izađe na binu. Nije opterećena koje će mesto osvojiti, bitno joj je da da sve od sebe i da našu zemlju predstavi na što bolji način. Druži se sa svima i ne paniči, za razliku od prestavnika drugih zemalja - kaže naš izvor iz tima Vučićeve.

Ono što smo na licu mesta mogli da primetimo jeste da je već juče sve bilo spremno za prvo polufinale. Oko cele “Global arene”, koja se nalazi na pet kilometara od strogog centra Stokholma, podignuto je evrovizijsko selo. U njemu se održavaju pripreme za nastup takmičara, tu je veliki pres centar za novinare iz čitavog sveta, punktovi sa obezbeđenjem, koje kontroliše svaki pedalj ovog prostora.

A evo šta srpska predstavnica kaže o utiscima iz Švedske:

 

U selu i oko „Arene“ nalaze se kordoni policije kako ništa ne bi krenulo po zlu. Građani Švedske su nam otkrili da se njihova zemlja prethodnih godinu dana pripremala za ovaj muzički spektakl kako bi svi gosti bili oduševljeni. Arhitekte, organizatori i scenografi su do detalja isplanirali kako će da izgleda „Arena“ i podeljena su zaduženja. Prema proceni organizatora, u Švedskoj prestonici trenutno se nalazi oko milion ljudi koji imaju različit udeo u takmičenju za najbolju pesmu Evorpe.

Ruski  predstavnici  favoriti

profimedia

Ruski predstavnici favoriti, Foto: profimedia

 

Procurili glasovi ruskog žirija

Nakon što je u javnost dospeo video-snimak sa glasanja ruskog žirija pre nego što je „Evrosong“ održan, njihova delegacija se brani. - To je normalna stvar kada smo mi u pitanju. To je bilo ocenjivanje predstavnika na probi, što je sastavni deo takmičenja. Ne vidimo potrebu da se zbog toga diže tolika prašina - rekli su nam ruski novinari i dodali da je rano pričati da li je Rusija favorit za pobedu. - Rano je da se priča da je naš predstavnik mogući pobednik jer su velike šanse da pobedi i neko drugi - kažu oni.

Komentari (3)

Blablablatruc

11.05.2016 13:38

Ova je vec sebe proglasila za pobednicu, a da niko nikada za nju ni ovde ni tamo nije cuo! Od svaga mi je najogavni taj imidz....."ja sam najbolja", a kada joj vidim grimase koje pravi ustima smuci mi se! Tako iako nije lepo, ali njen nastup cu preskociti!A ona neka se seta i dalje puna sebe......Jadno!

NIKI

11.05.2016 14:37

@Blablablatruc - Ndam se da ce sutra ispasti!Koja pacenica!

Jasna

11.05.2016 22:41

@Blablablatruc - Kako se lako pomesa urodjena veselost i pozitivan stav sa uobrazenoscu. Cura peva super, niti jednom niej rekla da je ona pobednica, savrseno nas predstavlja, svi je tamo vole, a korisnik blablablatruc neka pokaze sebe u punom sjaju da vidimo tu esencijalnu vrednost koju sma kod sebe spoznaje.