Evo šta danas radi Ekstra Nena

pulsonline.rs | vip 2016-11-10 20:03:53 2016-11-10 20:03:53

Ekstra Nena, koja se, uporedo s muzičkom karijerom, već godinama bavi i akademskim radom na univerzitetu Megatrend, gde radi kao asistent, pre nekoliko godina stekla je i zvanje doktora nauka.

Vesna Lalić

Nakon magistarskog rada "Rebrendiranje Beogradske filharmonije", Snežana Berić je na Fakultetu za kulturu i medije na pomenutom privatnom univerzitetu odbranila i svoj doktorski rad pod nazivom "Brendiranje u kulturi i globalizam".

Dok je radila na svom doktoratu, pevačica je u jednom od intervjua rađenih ovim povodom izjavila:

- Globalizacija je dovela do mešanja biznisa i kulture u čitavom svetu i do saradnje među državama, uz poštovanje međusobnih različitosti - navela je Ekstra Nena neke od razloga koji su je naveli da odabere baš ovakvu temu.

Ekstra Nena diplomirala je na Akademiji umetnosti u Beogradu na temu "Muzika u dramskom teatru - kompozitor Zoran Hristić", a na Fakultetu za kulturu i medije univerziteta Megatrend već godinama radi kao predavač na predmetima Interkulturni menadžment i Menadžment u likovnoj i muzičkoj umetnosti.

Kako piše na sajtu pomenutog fakulteta, Berićeva je "autor više naučnih radova, prezentovanih i objavljenih na naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu, iz oblasti marketing menadžmenta u kulturi i umetnosti".

Expand player
Pogledajte više