Ceca Isidora
Facebook
Ceca Isidora

Facebook

Foto: Facebook

- Isidora je pre pet godina ležala u jednoj bolnici u Švajcarskoj, ali je morala da prekine terapiju jer joj je ponestalo novca. Čim je Ceca čula za to, odmah je sve organizovala da Isidoru prebace u jednu od najboljih klinika za lečenje kancera u Londonu - otkriva izvor za domaće medije i dodaje da je Ceca pre svega Bjelici bila ogromna moralna podrška:

Isidora Bjelica

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Govorila joj je da mora da izdrži zbog dece, podizala ju je kada padne i bodrila je svakog dana. Između njih dve je zaista bilo iskreno prijateljstvo. Ceca nikada nije zaboravila da je Isidora bila uz nju kada joj je ubijen muž Željko Ražnatović Arkan, ali i kada je bila uhapšena u policijskoj akciji "Sablja", 2003.godine. Našla joj se i kada je Ceca 2011. godine bila u kućnom pritvoru.

- Isidora mi je stalno pričala kako joj je Ceca mnogo pomogla. Finansirala joj je lečenje u nekoliko navrata. Upoznao sam Cecu i to je jedna izuzetna žena - kaže Dimitrije, a sin Lav dodaje:

Isidora

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Mnogo ljudi se našlo mojoj mami unevolji, a među njima i Ceca. Hvala im svima od srca.

Isidora je preminula u sredu u 52. godini života, u bolnici "Sveti Sava", a biće sahranjena sutra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: