Evo ko je Vidoje Ristović, bogati muž Nikoline Pišek (FOTO)

Index/Z.T | vip 2020-08-11 17:05:43 2020-08-11 17:05:43

Ranije je bio u vezi sa Katarinom Radivojević...

Instagram/printscreen

Otkako je počela drama u kojoj Nikolina Pišek i njen muž Vidoje Ristović tvrde da su izbačeni iz luksuzne vikendice u Kaštelima, brojni korisnici društvenih mreža pitaju se ko je uopše muž Nikoline Pišek i kako se uspeo obogatiti kao istoričar umetnosti.

Odgovor je prilično jednostavan - devedesetih se obogatio njegov otac, Viktor Ristović, kojeg u Srbiji zovu Miša Grof. Viktora Ristovića mediji u Srbiji često su dovodili u vezi s Arkanom, čiji je bio prijatelj. Čak je i jedan od Arkanovih sinova u svojoj knjizi spomenuo kako je Arkan devedesetih kupovao slike od Ristovića i, kako se navodi, nije žalio novac.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели vidojeristovic (@vidojeristovic) дана 11. Авг 2020. у 2:29 PDT

Vidoje Ristović je rođen u Beogradu 1978. godine. U Beogradu je završio osnovnu i srednju školu i studije istorije umetnosti. Bio je nepoznat javnosti dok ga srpski tabloidi nisu počeli dovoditi u vezu s tada megapopularnom glumicom Katarinom Radivojević zbog koje je navodno ostavio prvu suprugu s kojom ima kćer.

Vezu s Nikolinom Ristović je počeo nakon prekida s glumicom. Uskoro je verio Nikolinu, a par se venčao 2013. godine na raskošnoj ceremoniji u Monte Karlu o kojoj su brujali svi regionalni mediji. Vidoje i Nikolina ugostili su 70 najbližih ljudi, a svima im je plaćen put privatnim avionom u Monte Karlo, limuzine i smještaj. Svadba je navodno koštala gotovo pola miliona evra. 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели vidojeristovic (@vidojeristovic) дана 12. Мар 2020. у 3:26 PDT

Vidoje je znao i završiti u crnoj hronici. Poznat je beogradskoj policiji otkako je netom prije venčanja s Nikolinom Pišek uhapšen zbog nezakonitog nošenja oružja. Na Višem sudu u Beogradu osuđen je na kaznu kućnog zatvora u trajanju od šest meseci, a prema savetu advokata, tokom suđenja je priznao krivicu, pa je, umesto u ćeliji, služio kaznu u svojoj kući, bez mogućnosti izlaženja.

Ristovići su najbogatiji kolekcionari u Srbiji, a sam Vidoje u svojoj kolekciji ima umetnosti koje vrede milione, a većina njih krasi njegov stan na Vračaru od 400 kvadrata koji je Nikolina nedavno preuredila.

Pročitajte i:

Expand player
Pogledajte više