Ana Sević, Darko Lazić, Katarina Živković
Alo!
Darko Lazić, Tanja Savić

Screenshot

Foto: Screenshot

Jedno od najdugotrajnijih muzičkih takmičenja „Zvezde Granda“ od prvog dana emitovanja prikovalo je publiku za male ekrane, i gotovo svako je imao svog favorita!

Tako je i danas, s tim što su sada interesantniji članovi žirija. Mi vam predstavljamo neke od najuspešnijih „proizvoda“ ovog takmičenja i to kako su izgledali kad su se pojavili na audiciji. Dok su neki danas gotovo neprepoznatljivi u odnosu na prvo pojavljivanje u javnosti, drugi se nisu promenili gotovo nimalo.

Darko Lazić - Trostruko mršaviji

Pobednik „Zvezda Granda“ za 2009. godinu doživeo je najveću transformaciju od svog prvog pojavljivanja. Darko, koji je tada imao samo 15 godina, bio je znatno mršaviji. I garderoba koju je tada nosio bila je dosta skromnija i jednostavnija, s obzirom na to da danas fura brendirane krpice.

Darko Lazić

Alo!

Darko Lazić, Foto: Alo!

Ana Sević - Sasvim obična devojka

Bivša žena Darka Lazića za „Zvezde Granda“ prijavila se 2010. a osim boje kose, koja je ostala slična kao i danas, gotovo sve je promenila. Ana je na audiciji izgledala kao svaka prosečna devojka. Priznala je da je operaisala grudi i usta, a poradila je i na stajlingu.

Ana Sević

Alo!

Foto: Alo!

Katarina Živković - Od plavuše do silikonske crnke

Kaća je sa samo 14 godina odlučila da stane pred Sašu Popovića i pokaže zašto baš ona treba da bude zvezda „Granda“. Duga plava kosa, starinski džemper, tanka usta bile su odlike Katarininog izgleda. Danas ima dosta lepšu i negovaniju kosu, istetovirane obrve, silikone u grudima, ali i mnogo bolji stil.

Katarina Živković

Alo!

Foto: Alo!

Milica Todorović - Od devojčurka do atraktivne devojke

Te 2013. godine Milica je bila simpatična trinaestogodišnja devojčica koja nije ni slutila da joj predstoji veliki uspeh. Ona je tada izgledala dosta ozbiljno i uplašeno, ali i neprepoznatljivo, što je i logično jer je tada bila dete. Osim frizure i boje kose koju je promenila, Todorovićeva je u međuvremenu varirala u kilaži, pa je prošle godine imala problem s viškom kilograma, koje je u međuvremenu uspela da izgubi.

Milica Todorović

Alo!

Foto: Alo!

Tanja Savić - Od dečačke frizure do zrele žene

Sa 18 godina devojčica kratke crne kose izašla je pred Popovića i samouvereno rekla: „Školu sam odavno završila, pevam već neko vreme i mogla bih da se posvetim profesionalno tome“. Tako je i bilo. Savićeva je vrlo brzo stigla u sam estradni vrh, gde se ipak nije dugo zadržala nakon udaje i rođenja dece. U međuvremenu je dosta promenila lični opis. Ugradila je silikone u usne i grudi, a boju i dužinu kose često je menjala.

Tanja Savić

Screenshot

Foto: Screenshot