DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA OSTAVILA SVE BEZ DAHA! Zbog jednog detalja svi su gledali samo u nju! (FOTO)

Mlada kreatorka Jovana Stoilković, rođena sestra Nikole Stoilkovića, supruga Danice Karić, oduševila je svojim kreacijama posetioce na svojoj prvoj reviji, održanoj u Vili „Jelena“.

Barbara Tatalović
Barbara Tatalović, Foto: E-Stock Kobra

Unikatne haljine nosile su prelepe manekenke, a jedna od njih je bila i Barbara Tatalović, devojka Miloša Bikovića, koja nam je otkrila kako je došlo do saradnje između nje i Jovane.

- Nas dve se znamo dugo, jer je i moja mama iz Vranja, kao i Jovana, pa se tako poznajemo. Čim mi je pokazala svoju kolekciju, odmah sam pristala - kaže Barbara za „Alo!“.

Pored profesionalnih manekenki, na pisti su se našle i voditeljka Dragana Katić, glumica Mirka Vasiljević i Danica Krstić, mlada pevačica koja nas je predstavljala na „Evrosongu“.

Lepa glumica Mirka Vasiljević za „Alo!“ je uz osmeh otkrila da joj posao manekenke nije stran.

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljević , Foto: E-Stock Kobra

- Kada sam imala pet godina, bavila sam se manekenstvom, pa mi ovo nije strano, ali ne osećam se najprirodnije, ovo nije moja koža. Na daskama sam ja ona prava - kaže Mirka, koju su iz publike bodrili svekar Dule Savić i svekrva Marina Rajević Savić.

 

Ipak, najveća podrška mladoj i talentovanoj kreatorki Jovani jeste njena snaja Danica Karić, koja je udata za Jovaninog brata Nikolu Stojilkovića.

- Mnogo sam srećna što se Jovana osmelila na ovaj korak jer je stvarno fantastična. Svi članovi naše porodice su je podržali, zato je i održala ovde reviju. Oduševljena sam kako je ona sve te modele osmislila i Nikola i ja smo veoma ponosni - rekla je Danica Karić i za „Alo!“ otkrila ko je njena najveća podrška:
- Nije to Nikola, sama sam sebi podrška! Snažna sam žena i jaka, a to je najbitnije!

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi