Evo kako izgleda vila od DVA I PO MILIONA EVRA, koju je Duško kupio na poklon Karleuši!

V.Đ. | vip 2019-01-19 16:37:53 2019-01-19 16:37:53

Kuća vredna dva i po miliona evra, koju je Duško Tošić kupio od Dragana Stojkovića Piksija na poklon svojoj supruzi, nalazi se u elitnom delu srpske prestonice, na Senjaku.

Alo!/Rajko Ristić, Alo!/Ognjen R

PROČITAJTE JOŠ:

Ekipa „Alo!” otišla je do ovog elitnog beogradskog naselja da proveri da li se na kući već sada odvijaju neki radovi, međutim, tamo nismo zatekli ništa, osim vremešnog gospodina koji je zadužen za čuvanje vile.

U ogromnom dvorištu ove vile, s leve strane, nalazi se velika garaža, u kojoj smo videli crnu limuzinu marke „mercedes“ francuskih registarskih tablica. Sa desne strane, ušuškan u zelenilo, nalazi se spoljni bazen, a malo iza bazena naziru se dečje igračke, tobogan i ljuljaška, najverovatnije ostale još od Piksijeve unuke iz vremena kada je ona tu boravila.

PREPORUČUJEMO I:

Na kući nema nikakvih radova, kako spolja, tako i unutra. Sobe, na kojima nije bilo roletni, nisu bile osvetljene. Zaključili smo da u kući nema nikoga. Da li će i ubuduće tako ostati ili će pak biti sve onako kako je Karleuša najavila, ostaje nam da vidimo. 

Karleuša i dalje u Kini

Poslednja objava Jelene Karleuše na Instagramu u toku jučerašnjeg dana bila je iz Gvanžoua u Kini. Naime, pevačica je tamo otputovala sa ćerkama Nikom i Atinom, kako bi sa suprugom pokušala da nađe zajednički jezik i izmiri se nakon porno-skandala koji još potresa javnost. Iako je ranije imala obaveze vezane za snimanja emisije za „Zvezde Granda”, ona je odgodila povratak u Srbiju i rešila da ostane u inostranstvu zbog rođendana svog supruga, fudbalera Duška Tošića.

 

Expand player
Pogledajte više