Ana Marija Žujović, Vlada Stanojević
Screenshot Youtube
Vladimir Stanojević

Screenshoot Instagram

Vladimir Stanojević, Foto: Screenshoot Instagram

Vlada Stanojević otišao je u Las Vegas nakon što ga je bivša devojka Ana Marija Žuvjoić optužila za nasilje!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pune tri godine voditelj uspeva da izbegne sudska ročišta zbog toga što je u februaru 2015. pretukao fitnes šampionku Ana Mariju Žujović.

Stanojević je svojevremeno uporno negirao optužbe svoje supruge, tvrdeći da je nikad nije fizički napao, već da je ona zaradila masnicu na oku tako što ju je „samo odgurnuo u predelu lica“. Kad je došlo vreme da i na sudu dokaže da nije nasilnik, Stanojević je spakovao kofere i preselio se u SAD. Otad se redovno oglašava na društvenim mrežama, gde objavljuje fotografije s devojkama u noćnom provodu, ili kako obilazi plaže, teretane.

Ana Marija Žujović

Screenshoot Youtube

Ana Marija Žujović, Foto: Screenshoot Youtube

Stanojević danas radi u Las Vegasu kao menadžer jednog hotela, a kako je ranije naveo u medijima, dobro se pokazao na radnom mestu. 

Vladamir Stanojević

Screenshoot Instagram

Vladamir Stanojević, Foto: Screenshoot Instagram

 

Bivši voditelj konstantno postavlja fotografije na Instagramu iz "grada greha", a oduševljava javnost i prelepim fotografija iz Los Anđelesa i Palm Springsa.

Pogledajte šta Vlada radi u striptiz klubu (VIDEO)

AUTOR: Alo! DATUM I VREME: 11.05.2017. 17:00 - 11.05.2017. 17:11 Voditelj Vlada Stanojević, koji je zbog zlostavljanja i suđenja pobegao iz Srbije, šokirao je sve eksplicitnim snimcima iz jednog striptiz bara. Vlada Stanojević - danas, Foto: screenshot Voditelj živi u Las Vegasu, a u Srbiji i dalje čeka suđenje za prebijanje bivše devojke Ane Marije Žujović.

Pogledajte BONUS video:

Milan Milošević najavio tajnog zadrugara! Evo o kome se radi!