JEDAN JE RADIO U PEKARI, DRUGI RAZNOSIO NOVINE Evo čime su se poznate ličnosti bavile pre nego što su postali zvezde! (FOTO/VIDEO)

Mina Lazarević, Andrija Milošević i Dejan Pantelić danas imaju veoma uspešne karijere, ali ranije nije ovako bilo, radili su raznorazne poslove kako bi zaradili novac.

Glumci
Foto: YouTube/Instagram/Printscreen/Al

Mina Lazarević, Andrija Milošević i Dejan Pantelić danas imaju veoma uspešne karijere, ali ranije nije ovako bilo, radili su raznorazne poslove kako bi zaradili novac.

Mina Lazarević: Zarađivala kao profesor solfeđa.

Glumica Mina Lazarević se proslavila ulogom Čupke u seriji "Porodično blago", a od tada za nju su počela da se otvaraju vrata u pozorištu i na televizijskim projektima. Iako su njeni roditelji želeli da se bavi muzikom, u čemu je bila jako uspešna, ljubav ka glumi učinila je da bude istrajna u svojoj želji da završi FDU i zaigra pred publikom, što je uspešno i ostvarila.

Međutim, pre slave i aplauza, glumica je zarađivala tako što je držala časove klavira, solfeđa.

Mina Lazarević
Foto: Printscreen/Youtube

- Prve ozbiljnije časove davala sam već sa 14 godina, a učenice su mi bile sa akademije. Tek posle rada sa mnom položile su solfeđo, do tada su padale. Imala sam svoje metode kako da ih naučim, ja sam ruska klavirska škola, a njihov moto je besomučno ponavljanje - ispričala je Mina u jednom intervjuu.

Andrija Milošević: Zarađivao novac prodajući novine

Glumac Andrija Milošević danas važi za jednog od najangažovanijih glumaca, a malo je falilo da on ne upiše glumu. Jednom prilikom Andrija je ispričao da se ideja da ode na prijemni na Akademiju u Crnoj Gori javila iznenada, kao i da se pre toga bavio različitim poslovima kako bi zaradio džeparac.

Andrija Milošević
Foto: Printscreen / Instagram

- Bio sam jedno godinu i po dana u Podgorici u srednjoj muzičkoj gde sam bio teorijski smer, ali sam svirao klavir. Prvu godinu sam bio vrlo dobar, ali sam drugu popustio, počeo sam da bazam po ulicama i tako dalje. Tada sam radio kao kolporter. Radio sam to sa drugovima, čak smo po stanovima išli. Tako smo malo zarađivali, za burek uglavnom - ispričao je Andrija svojevremeno.

Dejan Pantelić: Iz pekare na TV ekrane

Pre nego što je postao poznato TV lice, Deki je radio kao vozač u rentakar agenciji i u pekari.

U intervjuu za magazin "Hello" je povodom toga iskreno rekao:

Dejan Pantelić
Foto: Screenshoot Youtube

- Kada želite što pre da dođete do novca i obezbedite sebi subotom i nedeljom izlazak u grad, normalno je da radite poslove koji vam sada možda ne bi prijali. Nije mi problem da bilo šta radim, ne stidim se nijednog posla, a moja supruga zna da mi kaže da naša porodica nikada neće biti gladna. Trudim se da deci omogućim normalno odrastanje, pokušavam da oni sami shvate šta bi voleli da rade u životu.

A koji pevači nemaju ni "M" od muzike, a imaju sjajnu karijeru možete pogledati OVDE! 

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi