Eva Ras
Screenshot Youtube
Eva Ras

Screenshoot Youtube

Eva Ras, Foto: Screenshoot Youtube

Eva Ras izgubila je ćerku Krunu Ras pre 26 godina, ali vreme nije zalečilo njene rane.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Glumica rado priča o njoj, kako je bila talentovana za pisanje, novinarstvo, slikarstvo. Na svom Fejsbuk profilu glumica je objavila dve fotografije na kojima se nalazi njena kćerka, a uz slike je napisala i veoma potresan status:

Eva Ras

Screenshot Facebook

Eva Ras, Foto: Screenshot Facebook

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - piše u Evinoj objavi.

Eva Ras

Screenshot Facebook

Eva Ras, Foto: Screenshot Facebook

 

"Moja ćerka Kruna umrla je u svojoj 24. godini u Parizu 1993. godine. Bila je tamo na studijama. Pričalo se svašta o uzrocima njene smrti, ali ništa nisam htela da demantujem. Ono što niko ne može da porekne jeste da je Kruna Ras bila najmlađa srpska spisateljica koja je od sedme do dvanaeste godine objavila tri književna remek-dela", rekla je jednom prilikom o svojoj jedinici Eva.

Pogledajte BONUS video:

KARLEUŠA JECA! Jelena se rastavlja sa dušom na Divninoj komemoraciji!