Mihailo Maksimović
Alo!
Mihailo Maksimović

Alo!

Mihailo Maksimović, Foto: Alo!

Suđenje Mihajlu Maksimoviću, najpoznatijem estradnom makrou, počelo je u 10 časova pred Višim sudom u Beogradu.

Sudija Zoran Đorđević zatvorio je suđenje za javnost. Opravdanje za to je navodno korona, odnosno propisano rastojanje od dva metra zbog kojeg nije bilo mesta ni za jednog jedinog novinara.

Kako nezvanično saznajemo, Maksimović je negirao trgovinu ljudima, ali je priznao posredovanje u prostituciji.
On je detaljno izneo odbranu pred višim sudom, ali nije želeo da otkriva imena klijenata, kao ni devojaka koje su radile za njega.

Mihajlo Maksimović

Alo!

Mihajlo Maksimović, Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Podsećamo, estradni makro uhapšen je u februaru 2019 godine. Sumnja se da su pr*stitutke iz Mihajlove sveske uglavnom poznate pevačice i starlete, koje često viđamo u rijaliti takmičenjima i na TV ekranima. Brojne poznate ličnosti pokušavaju navodno preko svojih advokata da spreče da njihova imena izađu u javnost.

Lista pr*stitutki je navodno ugledala svetlost dana u aprilu prošle godine.

Mihajlo Maksimović

Profimedia/Alo!

Mihajlo Maksimović, Foto: Profimedia/Alo!

Navodno, među onima koje su bile na Maksimovićem cenovniku su pevačica i rijaliti-učenica Dušica Grabović koju je Saška Karan u Farmi optužila da se bavi pr*stitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u Zadruzi.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog pr*stitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cenu za 50 evra". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti zvezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala s*ks za novac - priča sagovornik.

Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od devojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj ceni su manekenka S.S. i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je "preko nje prošlo pola Albanije".

 

 

 

 

Komentari (2)

sd

22.06.2020 14:07

Divno! A one su sve finalistkinje Zadruge 1.2 i 3.!

Second hand

22.06.2020 22:08

"Modna kreatorka" Natasa Savija??? Da li sam dobro procitao?!?