Voli mlađe: Era Ojdanić
Alo!
Era Ojdanić

Screenshoot

Foto: Screenshoot

Folker i šoumen Era Ojdanić često je isticao da je bio s mnogo žena, a u ispovesti za „Alo!“ pevač je priznao i da je probao i seks s muškarcima. Kako kaže, život je kratak, treba ga živeti punim plućima i ne treba robovati predrasudama. 

- Sve u životu čovek treba da se proba, a ja sam po prirodi takav da ne volim ništa da propustim u životu. Tako sam okusio i seks s muškarcima - rekao je bez dlake na jeziku Era, pa dodao:

- Probao sam, ali sam bio tobdžija. Bitno je da u takvom odnosu budete tobdžija, a ne furundžija. Da vi je*ete, a ne da budete je*ani - kaže Era i objašnjava šta koliko mu se to iskustvo svidelo.

- Ekstra je seks s muškarcima, ali je sa ženom ipak bolje. Ženu ništa ne može da zameni - otkriva Era koji je, kako kaže, bio i sa 50 godina mlađim ženama.

- Najmlađe žene s kojima sam bio su one koje imaju više od 18 godina su bile moje - kaže folker i otkriva da je potentan i danas, iako ima 72 godine.

- Dosad nisam imao problem s potencijom, bukvalno prebijam u krevetu. Nikad nisam koristio „vijagre“ i pomagala... Nema bolje „vijagre“ od valjevske i užičke rakije šljivovice. Potpisujem da sam potentniji od upola mlađih muškaraca i to mogu da vam potvrde sve žene koje su me probale u krevetu, a ogroman ih je broj - kaže Era za „Alo!“.

Era Ojdanić

Alo

Foto: Alo

Pevač kaže da redovno prati rijaliti „Parovi“ na Televiziji „Hepi“, te da je ponosan na svog unuka Uroša jer je isti kao deda.

- Uroš je topčina, on je prava momčina, naskače na sve što ima dve noge i nosi suknju. Mislim da će da nadmaši dedu, a tako i treba da bude. U „Parovima“ niko nije normalan, osim mene, koji odem povremeno da ih obiđem, a i ja sam fijuknuo - kaže Era. Inače, kako kaže, Novu godinu će provesti radno, ali u svom restoranu na Ibarskoj magistrali. Kaže, dobrodošli su svi koji vole dobru zabavu, iće i piće, koje će lično služiti. 

Era Ojdanić

Alo!/M. Jošida

Foto: Alo!/M. Jošida

Milijana bi izgorela od mog mazukanja

Ojdanić ne krije da mu se dopada Milijana Božić i, kako kaže, simpatije su obostrane.

- Nemam puno vremena kad odem tamo da se nabacujem Milijani, ali ona mene gotivi. Izjavila je da će kad-tad da se kresne sa mnom, a ja sam joj rekao: „Milijana, neću da te odbijem, života mi“- kaže ponosno Era. On je siguran da bi Milijana zaboravila i Žapca i Milojka, čim bi probala njega.

- Tako bih je dobro pripremio da bi ona prvo doživela dva orgazma, pa tek onda bismo imali seks. Kad bi ona doživela moje mazukanje i pripremu, rekla bi: „Ero, penji se, šta čekaš, izgoreh, čoveče!“- samouveren je pevač u osmoj deceniji života.

Voli mlađe: Era Ojdanić

Alo!

Foto: Alo!