Era Ojdanić
D. Milenković
Era Ojdanić

Alo!/M. Jošida

Era Ojdanić, Foto: Alo!/M. Jošida

Da su razlike između rokera i narodnjaka nepremostive i da često ne mogu da nađu zajednički jezik, dobro znaju Đorđe David i Era Ojdanić, koji su odnedavno u žestokom ratu! Naime, nakon što je nekadašnji frontmen benda „Generacija 5“ javno optužio da napastvuje decu te ga je okarakterisao kolegu kao „pedofila kojem je mesto u zatvoru“, Era je rešio da Davidu vrati još žešćom merom. U razgovoru za „Alo!“ folker je besno poručio rokeru da će mu pokazati „kako izgleda kada on je*e“, ali je takođe istakao da će se sam prijaviti u policiju kada bude završio s njim. Optužbe za pedofiliju nije hteo da komentariše jer, kako je objasnio, „da je kriv, bio bi u zatvoru“.

PROČITAJTE JOŠ:

Zorica Brunclik

Screenshot Youtube

 

- Ma, ko je bre taj Đorđe David?! Čuo sam za njega, ali nešto kroz maglu. Kažete da je rekao za mene da sam pedofil i da treba da budem u zatvoru? Pa evo, sad će Era da mu objasni neke stvari. Taj pametnjaković se uhvatio za mene, pošto sam dobar pevač. Ma ne dobar, nego najbolji! Zašto se nije uhvatio za nekog nebitnijeg nego je našao da se uhvati baš za Eru Ojdanića, mamu mu je*em - besneo je i sočno psovao folker kada smo mu rekli kojim povodom smo ga pozvali, te je poručio rokeru:

Đorđe David

Screenshoot Youtube

Đorđe David, Foto: Screenshoot Youtube

- Evo, prenesite mu da se spremi da njega Era naguzi kako treba i da mu pokažem kako je*e pedofil i kako pomera sve ograne u telu. A kada završim s njim, onda ću sam da se odvezem u policiju, da im ne stvaram trošak prevoza. Mogu da idem u Požarevac u zatvor, a mogu i u Centralni, on mi je bliži. Sram ga bilo, namerno se uhvatio za mene da bi sebi digao cenu - rekao je folker za „Alo!“ i dodao da je ovo poslednji put da se spušta na ovaj nivo.

 

Era Ojdanić

Screenshoot

Era Ojdanić, Foto: Screenshoot

- Morao sam da mu odgovorim jer je strašno da Đorđe David mene blati po novinama, ali kada bolje razmislim, to mene zapravo ne dotiče. Da sam kriv i da sam pedofil, ne bih slobodno šetao ulicom. Nego, čovek hoće sebi da pravi reklamu, pa se setio da preko mojih leđa dobije popularnost. E pa, neće moći - ispričao je Era za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Podsetimo, Đorđe David je u nedavnom intervjuu priznao da mu smeta kada se poročan život isključivo povezuje s rokerima, te je istakao i da su mnogi narodnjaci svojim primerom pokazali da im poroci i razvratan život nisu strani.
- Imate izvođače narodne muzike koji ne odgovaraju zbog toga što se javno deklarišu kao pedofili, poput Ere Ojdanića. Šta ćemo s tim? Rokenrol nije nikada imao takve primere, bar ne u Srbiji. Na roku su vaspitavane generacije, a onda su došli zli i oterali pitome - rekao je nedavno Đorđe David.