Emotivna ispovest Slobe Radanovića slomiće mnoge: "Svako veče se molim za njegovu dušu, a OVO mi posebno odzvanja u glavi"

Podelio bol...

Sloba Radanović
Foto: Printscreen/You Tube

Popularnom pevaču Slobodan Radanović 2020. godina počela je najtužnije do sada, pošto je nekokoliko sati pred doček Nove godine izgubio oca Dušana, sa kojim je bio posebno blizak. U emotivnoj ispovesti Sloba ističe da se svakog dana seti i razmišlja o som ocu, čiju je poučnu i emotivnu priču o poštenju podelio sa nama.

- Svaki dan se setim oca, mi smo bili dosta bliski. U svakoj situaciji koja me zadesi prođe mi kroz glavu kako bi on tu regovao. Bio je šaljivdžija, opušten čovek, svi su ga voleli, svaki problem je prebacivao na šalu, govorio je: "Sve ćemo lako". Nema dana da se ne setim njega. Svako veče, pre nego što zaspim, pomolim se Bogu i pomolim se za njegovu dušu... - rekao je Sloba vidno tužan.

Sloba Radanović
lFoto: Printscreen/Instagram

 - On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče... Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao - ispričao je i dodao:

- Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: "Izvinite, ja sam ukrao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu". Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle.

 - Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustilti neikog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu - rekao je Radanović.

Povezane vesti

 • Korisnik: Slavica65
  22/09/2020 - 16:07
  Jel ovaj priča o poštenju i da ne treba ponižavati druge, a on najniže sto je mogao ponižava ženu, prevario ženu, dozvolio svima da ispitaju usta s njom, dok je on sve ćutke posmatrao. Njegov otac, bog da mu dušu prosti, isto tako je ponizio snahu uživo pred masom, odgurnuo je i opsovao a pri tom grlio ljubavnicu svog sina i dogovarao svadbu već oženjeni sina. Umro je na dan kad je ponizio snahu. Možda Bog ipak gleda sve.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi