"ZNAJUĆI SVOJE KRITERIJUME" Emina Jahović otkriva da će teško naći muškarca po njenom ukusu, pa je spomenula Mustafu (VIDEO)

Ljubav je uvek dobrodošla

Emina Jahović
Emina Jahović, Foto: INSTAGRAM

Harizmatična i prefinjena Emina Jahović publiku je osvojila glasom i osmehom, a za naš magazin "Blic Super TV" otkriva šta je neophodno da bi ona bila osvojena:

- Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga. Cenim ga i poštujem zbog toga što sam provela mnogo, mnogo vremena s njim. Što se tiče nove ljubavi, to ne može nikada da se isplanira. Postoji vreme za nešto, a ja sam trenutno preokupirana poslom, svojom kućom i svojom decom i sada mislim da mi nije vreme za ljubav, ali sam u principu uvek otvorena za te stvari. Ipak, znajući sebe i svoje kriterijume, neće biti lako.

- Muškarac mora da poseduje unutrašnju snagu, koja pokreće ženu da bude ono što jeste. A to je ono što malo muškaraca ima. Bez obzira na to koliko oni bili imućni, koliko su sposobni, vrlo malo muškaraca želi da svoju ženu vidi u najboljem mogućem svetlu. Mislim da je ljubav dopunjavanje i beskrajno davanje i ono što bih želela je iskrenost, smisao za humor i ta unutrašnja snaga i muška energija koja je svakoj ženi potrebna.

Nedavno je bila u centru skandala u Turskoj, mediji su brujali o tome, pogledajte OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi