Mihajlo Maksimović
Profimedia/Alo!
Mihajlo Maksimović

Profimedia/Alo!

Mihajlo Maksimović, Foto: Profimedia/Alo!

 

Za makroa Mihajla radila sam od novembra 2017. godine do januara 2019, kada sam s koleginicama uhapšena u jednom od najluksuznijih hotela u prestonici. Čim smo ušle u hotelsku sobu s klijentima iz Turske, stavili su nam lisice na ruke.

PROČITAJTE JOŠ

Radila u teretani

- Maksimovića sam upoznala preko drugarice koja je već radila za njega. Odlučila sam da se bavim tim poslom zbog loše materijalne situacije u kojoj sam se nalazila. Pre toga sam bila zaposlena u teretani - kazala je ona.

Ona je navela da je Maksimović devojkama dozvoljavao da odbiju klijente ukoliko nisu želele da budu s njim.

Mina, Ana, Sanja, Mihajlo

Alo!

Mina, Ana, Sanja, Mihajlo, Foto: Alo!

- U tom slučaju morale smo da platimo kaznu, to jest da Mihajlu isplatimo njegovih 30 posto, iako nismo pružile uslugu. Dešavalo se da odbijem neke klijente, pa sam plaćala kazne i moja mesečna zarada je bila tri do tri i po hiljade evra - navodno je rekla ova devojka.

Prostitutka je kazala i da je Mihajlo sarađivao s bratom Dušanom Milenkovićem, koji je, kao i on, uhapšen prošlog meseca.

- Mihajlo je ugovarao posao s klijentima i javljao nam je kada i gde vozač dolazi po nas. Imale smo fitnes trenera, fotografa, pa čak i advokata za slučaj da nas policija uhapsi. Poslove je vodio Mihajlo, dok je Dušan uglavnom bio vozač, on nas je vozio do mesta na kome je trebalo da se sastanemo s klijentom - kazala je saslušana devojka.

Podsetimo, Maksimović je uhapšen u martu ove godine, kada se s Kipra vratio u Srbiju. Lisice na ruke stavljene su i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću, koji mu je pomagao u poslu i preuzeo devojke kada je Maksimović otputovao na Kipar.