EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! ONA NE GUBI VREME Sofija Milošević zamenila Adema, ovo je njen NOVI DEČKO! (FOTO)

Olivera Konatar | vip 2018-08-14 16:52:39 2018-08-14 16:52:39

Kako „Alo!“ saznaje, Sofiji Milošević nije dugo trebalo da preboli, sada već bivšeg dečka, Adema Ljajića.

Screenshoot Instagram

Ona je, samo nekoliko dana nakon što je ostavila fudbalera, našla novog partnera sa kojim uživa.

Paparaco „Alo!“ uslikao je manekenku ispred restorana u „Beton hali“ kako s osmehom na licu uživa u društvu novog dečka. Nije mu dala da mrdne bez nje i stalno ga je držala za ruku. Sofija nije marila za poglede prisutnih, a očigledno je bilo da uživa u ljubavi s novim dečkom.

- Ona ne želi da se sazna da već ima novog partnera. S obzirom na to da je tek nedavno procurila informacija da je ostavila Adema, želela je da ostavi utisak fine i smerne devojke. Znate već kakav je narod i šta će sve da se priča ako se sazna da je već našla novog dečka - kaže anonimni izvor za „Alo!“ i dodaje:

- Reč je o mladiću koji je donekle javna ličnost, međutim ona to krije kao zmija noge. Iako često izlaze zajedno, on je vodi na ručkove i večere, ali tada se pretvaraju da su samo prijatelji kako niko ništa ne bi posumnjao - otkriva izvor za „Alo!“.

Od Breninog sina do ministra

Sofija Milošević oduvek je volela jake i moćne muškarce. Manekenka, koja je i te kako bila poznata po svojim ljubavnim vezama, zavela je Filipa Živojinovića, nakon njega Viktora Troickog, a pisalo se da je bila u vezi sa Vanjom Udovičićem, sadašnjim ministrom omladine i sporta.

Manekenka Sofija Milošević bila je u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem skoro tri godine. Nakon što su se upoznali, njih dvoje su započeli zajednički život u Italiji. Iako se spekulisalo da će njihovu ljubav krunisati brakom, čini se da Sofija nije bila spremna da se uda za fudbalera.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više