Edita napustila "Ministarke", nije ni slutila kakve je posledice čekaju!

Alo.rs/Republika | vip 2018-03-13 14:32:25 2018-03-13 14:32:25

Pevačica Edita Aradinović, koja je nedavno napustila bend "Ministarke", naći će se na sudu sa osnivačima ovog popularnog ženskog sastava Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, jer im nije isplatila 100.000 evra.

Screenshoot Instagram

Edita je pre nekoliko dana odlučila da izađe iz benda uprkos tome što je imala ugovor do kraja godine po kojem mora da se pojavljuje na zakazanim nastupima i po kome ne može jednostrano da raskine saradnju, saradnici su rešili da je tuže.

U medijima se spekulisalo da su Filip Miletić i Edita Aradinović bili u emotivnoj vezi. Uprkos tome što ni autor brojnih hitova, a ni pevačica, nikada nisu potvrdili ovu informaciju, u javnosti su se neretko pojavljivale informacije potkrepljene brojnim paparaco fotografijama na kojima se videla određena prisnost između Filipa i Edite. Edita je čak u javnosti označena i kao glavni krivac za krah ljubavne veze Ane Bebić i Filipa Miletića.

Raskol između Aradinovićeve i Miletića dogodio se kada se Edita oglušila o obaveze i otkazala zakazanu tezgu pravdajući se da je bolesna.

- Pevačica je u poslednje vreme sve češće uzimala bolovanje i izbegavala nastupe jer je bila svesna da ugovor ističe u oktobru. Međutim, kada je Filip uvideo da se ona bahato ponaša, te da neće ispoštovati dogovor do kraja, angažovao je advokata - tvrde upućeni.

 

 

Expand player
Pogledajte više