Edita donosi potpuno novi zvuk velikog Merlinovog hita! (VIDEO)

Sjajne vesti!

Edita Aradinović
Foto: Smedia promo

Najveći radijski projekat u regionu "Zvezde pevaju zvezde Xtra" donosi nam novi zvuk velikog hita, ovoga puta u izvođenju Edite.

Mladoj pevačici je pripala ta čast da obradi Merlinov veliki hit "Kokuzna vremena", što je rado prihvatila jer je veliki poštovalac Dinove muzike.

Edita Aradinović
Foto: Smedia promo

Koncept projekta „Zvezde pevaju Zvezde Xtra“ je sjajan, slušala sam ga dugi niz godina, uvek mi je bila želja da učestvujem, iako nikada i nigde nisam javno to rekla. Kada sam dobila poziv od Radija S da budem deo projekta, ništa nisam pitala, samo sam rekla „Hoću“ – kaže Edita.

Odabir pesme je bio na Radiju S, atmosfera je bila sjajna na snimanju – priča Edita, ali i otkriva da je u jednom trenutku htela da odustane:

Edita Aradinović
Foto: Smedia promo

- U jednom trenutku kada sam izašla iz gluve sobe u studiju i pomislila da je nemoguće to uraditi rekla sam: „Ja ovo neću, ovo mi ne leži, ja ovo ne znam da pevam“. Ali zahvaljujući Nemanji Antoniću sa kojim inače radim i koji me poznaje i zna kako sa mnom napravili smo pesmu da zvuči potpuno drugačije i ja sam baš prezadovoljna kako je sve ispalo.

Edita Aradinović
Foto: Smedia promo

Pored Edite, na ovom projektu učestvovale su i Nevena Božović, Angellina, Sara Jo i Zoi, a njihove obrade pesama možete preslušati na oficijalnom youtube kanalau Radija S.

Pesmu možete poslušati u videu ispod teksta:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi