NAKON AFERE O KOJOJ BRUJI REGION Džejla Ramović pobegla iz Beograda, pa otkrila kako provodi vreme dok je Marija Šerifović u Americi (FOTO)

Pevačice vrhunskih vokala u žiži interesovanja zbog izjave Marijinog oca

Džejla Ramović
Džejla Ramović, Foto: printscreen

Nakon što je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest o navodnoj vezi pevačica Marije Šerifović i Džejle Ramović, njih dve našle su se u žiži interesovanja. Sada se Džejla oglasila na svom Instagram nalogu.

Naime, mlada pevačica objavila je kratak video na kojem pozira sa svojim sestrama. Sudeći po snimku na kom sestre Ramović uživaju nasmejane na sunčevim zracima. izgleda da ih Džejlin skandal nije potresao, i da su odnosi među njima i dalje u redu.

Džejla Glavović
Džejla Ramović Foto: Instagram/Printscreen

Marija Šerifović je već nekoliko dana u Kaliforniji.

Podsetimo, nedavno se za medije oglasio i Rajko Šerifović, Marijin otac, koji je prokomentarisao čitavu priču:

- Odavno je poznato koji pol moja ćerka voli. Moje dete ima pravo da radi šta hoće. Sa moje strane joj je sve dozvoljeno! Džejla je bila na njenom koncertu u Kragujevcu, prelepa je devojka, oduševila me je manirima, harizmom i dobrotom. Njih dve i treba da budu zajedno, a najvažnije je da se iskreno vole. Ona ima sve što moja ćerka želi od partnera. Raduje me što je moja ćerka srećna, a u tom slučaju pol je najmanje bitan. Nije bitno da li će da se ženi ili udaje. Ovo sa Džejlom je nešto ozbiljnije, nije avantura i mislim da bi trebalo da odnos krunišu brakom. Ne zanima me ko šta priča, jer su i o meni pričali da sam kockar i pijanica i slično - rekao je Marijin otac za Srpski telegraf.

BONUS VIDEO:

 Pogledajte OVDE šta je Marijin otac rekao za Džejlu, njegova izjava pokrenula aferu ogromnih razmera, dve vrhunska vokala u žiži interesovanja

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi