OTVORILA DUŠU! Džejla Ramović joj za dlaku preotela pobedu u Zvezdama Granda, a mnogi će se iznenaditi šta kaže o ŠKOLOVANJU i vezi sa KOLEGOM!

Spremna je da se bori...

Milica Čikarić
 Foto: Printscreen

Džejla Ramović je odnela pobedu u ovoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a odmah iza nje našla se Milica Čikarić. Iako joj je pobeda izmakla za dlaku, Milica nije zanemarila školu pa je treći razred Gimnazije u Jagodini završila sa odličnim uspehom, a sada nastavlja da nastupa sa svojim bendom.

Milica je gostovala u emisiji "Grand magazin" rekla kako je nastavila da se druži sa svojim kolegama iz takmičenja i tokom leta, kao i da je poslednja saznala da se u "Zvezdama Granda" rodila nova ljubav između Gutea i Elene.

Milica Čikarić
Foto: Printscreen

Na pitanje da li je ona imala simpatiju odgovorila je da - nije.

"U Makedoniji su pisali kako smo Ognen Zdravkovski i ja zajedno. To nije tačno jer smo mi samo drugari", izjavila je Milica za "Grand Magazin", ističući da od svoje pete godine veoma uspešno bavi karateom i otuda njen takmičarski duh.

ŠOK ZA SVE FANOVE! Džejla Ramović osvojila LUKSUZAN automobil, a sada ga POKLANJA! Odlučila da ga da NJEMU!

Milica Čikarić
Foto: Printscreen

Iako su mnogi očekivali da će upisati Muzičku akademiju, ona se već odlučila za drugi fakultet.

"Bila mi je želja još kad sam upasala Gimnaziju da nakon toga studiram DIF. I nadam se da ću uspeti da se upišem na Fakultet fizičkog vaspitanja i da ću se uskoro vratiti treninzima koje sam malo zapostavila zbog brojnih obaveza", rekla je Milica.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi