Džejla Ramović
Printscreen
Džejla Ramović

Alo!

Džejla Ramović, Foto: Alo!

Džejla Ramović pobedila je u finalu muzičkog takmičenja "Zvezda Grana". Važila je i za najvećeg favorita, pa su se prognoze obistinile.

PROČITAJTE JOŠ:

Džejla Ramović

printscreen

Devojka iz Bosne i Hercegovine ima 17 godina, a za pobedu u finalu pripremala ju je Marija Šerifović koja je bila njen mentor u takmičenju.

Mlada i talentovana pevačica je nedavno sa mentorom i ostalim najuspešnijim takmičarima iz grupe Marije Šerifović bila u Parizu pa su se u Gradu svetlosti udruženim snagama spremali za blistavo finale.

Džejla koja je pre nekoliko godina pobedila u takmičenju "Neki novi klinci", na muzičkoj sceni se pojavila 2014. Stručnjaci a i kritičari su tada primetili da se radi o velikom muzičkom talentu.

Postala je brzo prava tinejdž muzička zvezda u regionu, a onda je popularnost sa muzičke scene prenela na Instagram gde je prati čak 275 hiljada ljudi. Na ovoj društvenoj mreži ona ide u korak sa trendovima i otkriva da ima odličan stil, veoma prilagođen njenim godinama.

Džejla Ramović

Alo!

Džejla Ramović, Foto: Alo!

Pre nego što je krenula u takmičenje sa odraslima objavila je 2017. singl "Ruža koji je bio veoma zapažen baš kao što je brojne pregledei komplimente osvojilo i njeno izvođenje pesme "Hello" čuvene Adel.

Džejla jeste jedna neobično talentovana, ali je i jedna jednostavna devojka koja se mnogima dopada i zbog scenskog ponašanja koje je što bi se reklo, "taman", ni previše odmereno ni previše eksplozivno (ovo drugo makar zasad ne ide uz njenu muziku).

Na bini skoro uvek, kako je sama rekla, ima ogromnu tremu koju uspešno suzbija pa joj prijatelji i porodica govore da nekad deluje čak i hladno na bini.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on Sep 29, 2018 at 2:29am PDT

Da razbije tremu, ali i sve ostale prepreke na putu, Džejli najiše pomažu najbliži- majka i sestra. 

PREPORUČUJEMO I:

Džejla Ramović

B.Zajić/Alo!