Džej progovorio o svom lošem zdravstvenom stanju: Prate ga lekari iz Austrije! (FOTO/VIDEO)

Džej Ramadanovski kaže da je u strogoj izolaciji zbog pandemije koronavirusa, pa ne odlazi u kafane i ne viđa se sa prijateljima. Priznaje da se u karantinu mnogo ugojio što loše utiče na njegovo zdravstveno stanje.

džej ramadanovski
Džej ramadanovski, Foto: Dejan Briza/Alo!

Legendarni pevač Džej Ramadanovski u strogom je karantinu jer se plaši da bi ga koronavirus ubio. Izvođač brojnih vanvremenskih hitova narodne muzike kaže da mu fale prijatelji, publika i kafana, ali da je prvi put u životu morao da misli na svoje zdravlje.

Zbog toga se zatvorio u stan na Dorćolu i ne pušta u njega nikoga osim ćerki i unuka.

- Živim od austrijske penzije: Imam dovoljno veliku penziju, pa ne osećam veliku krizu što nigde ne pevam

- Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem - kaže Džej.

On dodaje da se zbog boravka u karantinu mnogo ugojio, što dodatno utiče na njegovo loše zdravstveno stanje. Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Međutim, sve što su oni savetovali pevaču je na jedno uvo ušlo, a na drugo izašlo:

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Dejan Briza/Alo!

- I danas sam na vezi sa lekarima iz Austrije. Kontrolišu me i podsećaju da vodim računa o sebi, izbegavam velika okupljanja i da pazim šta jedem. Ali nema ništa od moje dijete i zdravog života. Nagojio sam se otkako se slabo krećem. Doktori mi pričaju da moram da pazim šta jedem, a ja naručujem "džank" hranu. Volim i da popijem, mada i to sad retko radim jer se ne viđam ni sa kim.

Iako je alkohol smanjio, pevač ne može da se odrekne duvana:

- Cigare nisam ostavio, to godinama bezuspešno pokušavam. Borim se sa tim porokom, trudim se da batalim, ali ne ide. Šta ću kad mi prijaju.

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Dejan Briza

Bez obzira što se izolovao od većine ljudi Ramadanovski ipak nije mogao da se odvoji od unučića, iako su i deca prenosioci koronavirusa.

- Ne mogu bez unuka. Provodim vreme sa njima i to me ispunjava. Najlepše je u krugu porodice. Sada sam pravi deda u penziji. Bogu hvala, imam dovoljno veliku austrijsku penziju, pa ne osećam veliku krizu što nigde ne pevam. Penzija mi je dovoljna da od nje živim, ne žalim se. Ceo život sam radio, što sada da ne uživam u penzionerskim danima!

Kako izgleda bivša supruga Džeja Ramadanovskog pogledajte OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi