Džala Brat gurnuo devojku na koncertu! Čuo se vrisak! (VIDEO)

Alo.rs/G.T. | vip 2019-09-17 16:40:09 2019-09-17 16:40:09

Ne gleda ispred sebe!

Screenshoot Instagram

Džala Brat uživa u uspehu svog novog albuma, i puni hale i klubove do poslednjeg mesta. 

PROČITAJTE JOŠ:

Pevači Džala Brat (32) i Buba Koreli (29), koji predvode muzički pravac nazvan 'trap folk' bili su prava atrakcija na ovogodišnjem Rujanfestu u Zagrebu. Džala Brat je na svom Instagram profilu objavio snimak s prepunog zagrebačkog koncerta, a obožavaoci su u videu primietili da je pevač gurnuo ženu koja je stajala ispred kadra kada je krenuo među euforičnu publiku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on Sep 13, 2019 at 1:41pm PDT

- Zašto si gurnuo ovu ženu ispred bine? - pitao je u komentarima jedan od fanova, a ostali su se priključili raspravi kako je Džala bio pregrub prema ženi koja mu se našla na putu. Pevač se nije oglasio na komentare te nije poznato o kome se radi.

Džala Brat i Buba Koreli danas su ono što su s početka osamdesetih godina prošlog veka bili Šemsa Suljaković i Sinan Sakić. Godinama je na Balkanu vladala dobro uigrana ekipa folkera koji su konstantno punili klubove pevajući većinom o ljubavi, alkoholu i slomljenom srcu. Onda se iznenada pojavio folk-trap. Moderan zvuk hip-hopa koji je zadržao elemente folka, ali oni su dodali neki svoj pečat tome.

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović ponovo trudna?! Rodiće Filipu još jednog sina, otkrivamo sve detalje!

 

Expand player
Pogledajte više