POJAVILA SE I MAMA NA SVADBI! Džaja pokazao suprugu Branku! Blista u raskošnoj haljini, a evo gde je do sada bila! (FOTO)

Lepša nego ikad...

Branka Džajić, Dragan Džajić
Branka Džajić, Dragan Džajić, Foto: Pink

Dragana Džajić, ćerka Dragana Džajića i Miloš Ivanović, brat Ane Ivanović, zakleće se danas na večnu ljubav! Gala Slavlje se održava u prestoničkom hotelu, pred 250 VIP zvanica.

Dragan Džajić stigla je u hotel prva, o čemu više možete čitati OVDE, a nešto kasnije došao je i njen otac Dragan. Međutim, svi su se pitali gde je njena majka Branka i kako se ona spremila.

Kako Pink.rs saznaje, Branka je sve vreme bila u hotelu, a ono što možemo primetiti jeste da ona danas blista u raskošnoj haljini. Pogledajte OVDE kako se Ana Ivanović spremila, ali i pokazala trudnički stomak!

Branka Džajić, Dragan Džajić
Branka Džajić, Dragan Džajić, Foto: Pink

Podsetimo, svadbenoj ceremoniji Dragane i Ivana prisustvovaće oko 250 VIP zvanica, kojima će biti služena najskuplja hrana i piće. Da sve bude besprekorno dekorisano pobrinula se jedna od najpoznatijih specijalizovanih agencija za dekoraciju venčanja, koji su ispunili sve želje mladenaca, dok će sjajnu atmosferu, bez sumnje, prirediti folk zvezda Saša Matić.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi