HAOS U PORODICI TOŠIĆ Duškova majka doživela ŠOK zbog skandala! Evo šta se dešava u kući!

Porodice teško podnose skandal

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: E stock, Kobra

Iako čitavo rodno selo Duška Tošića, Orlovat kod Zrenjanina bruji o fotografijama koje su se pojavile u javnosti, a za koje Jelena tvrdi da su fotomontaža, pevačicina svekrva o tome ne priča sa susedima.

U porodici Tošić trenutno je vanredno stanje. Duškova majka Nikoleta ne izlazi iz kuće, a juče su joj se u domu pridružili ćerka Kata i zet Saša. Prema rečima komšija, koji dolaze na kafu kod Duškova majke, oni su joj najveća podrška u ovom trenutku.

Porodica Tošić nije bila raspoložena da daje izjave za medije, a komšije koje su izašle iz kuće rekle su da su svi pod stresom zbog svega što se događa.

"Čitav dan se trese i nije joj dobro. Zatvorila se i ne želi da izlazi napolje. Ne želi da daje nikakve izjave", rekao je za "Blic" komšija koji živi prekoputa kuće u kojoj je Duško Tošić nekada živeo, a u kojoj danas boravi njegova majka.

Inače, meštani ovog sela upućeni su u to šta se proteklih dana događa, ali smatraju da je to Duškova i Jelenina privatna stvar i da ne bi bilo primereno da oni to komentarišu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi