TOŠIĆ IMA TAJNI PLAN KAKO DA UHODI KARLEUŠU Duško više ništa ne veruje Jeleni, i dalje sumnja u nju! Zbog toga se odlučio na DRASTIČAN KORAK!

Haos u najavi!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Youtube screenshot

Jelena Karleuša i dalje tvrdi kako nije bila neverna, te da joj je cela afera sa Ognjenom Vranješom nameštena. Kako koja vest o njenom seks-skandalu dođe do medija, JK brže-bolje na svom Instagram nalogu okrene ploču, pa okrivi medije u Srbiji da konstruišu i izmišljaju priče.

Trudi se mala od skandala da demantuje pojedine navode, ali onda brže-bolje obriše sve statuse koje objavi na svom storiju, jer se verovatno seti da je ipak švrljala više nego što je trebalo.

No da njene priče više ne prolaze ni kod muža joj Duška Tošića, svedoči činjenica da je fudbaler rešio da angažuje privatnog detektiva koji će pratiti njegovu dragu ženicu, saznaje „Alo!“.

Duško više ne veruje ni u jednu reč koju mu Jelena kaže. Svestan je i sam da porno-afera nije deo novinarske mašte, već da je njegova supruga bila „aktivna“ i van bračnog kreveta. Iako joj je donekle oprostio, Tošić je rešio da angažuje detektiva koji će mu svakodnevno podnositi izveštaj o kretanjima njegove supruge. Duško je našao najbolju detektivsku agenciju u Beogradu. U agenciji su, kada su čuli da će on biti njihov klijent, oduševljeno prihvatili ponudu da prate malu od skandala - kaže izvor „Alo!“.

- Jelena je obećala suprugu da će se promeniti, te da neće više dozvoliti da bilo šta i bilo ko pokvari njihovu idilu. On joj je rekao da će motriti na svaki njen potez, te da bi joj najbolje bilo da se posveti isključivo deci, poslu i da što manje vremena provodi van kuće - otkriva izvor. 

Jelena je, navodno, pretpostavila da će Duško povući taj potez, pa je rešila da se maksimalno primiri i pokaže kako je požrtvovana supruga.

- Ona je svesna da će Duško sada pratiti svaki njen korak, te nema nameru da povlači poteze koji bi dodatno ugrozili njenu navodnu bračnu sreću - kaže izvor „Alo!“.

Tošić je pre nekoliko dana otputovao za Sidnej, gde zajedno sa svojim fudbalskim timom iz Kine boravi na pripremama, a Jelena je sa ćerkicama ostala u Dubaiju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi