Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić
Vladimir Marković/Marko MetlašAl
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić

Vladimir Marković/Marko MetlašAl

Foto: Vladimir Marković/Marko MetlašAl

PROČITAJTE JOŠ:

Kako ovaj list navodi, Tošić je potpuno odlepio za nekadašnjom učesnicom "Velikog brata", da joj je čak poklonio "Kartije" narukvicu optočenu dijamantima od čak 60.000 evra. Prema daljim navodima, njih dvoje su se tajno viđali prošle godine, i to u Istanbulu, kada je on igrao za tamošnji klub Bešiktaš. Vučelićeva je, navodno, boravila u njegovom apartmanu u Zorlu centru i po nekoliko dana.

 

Duško Tošić

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

"On ih je sačekao na aerodromu i odmah joj je udelio komplimente. Često joj je govorio da izgleda bolje u prirodi nego na fotografijama. Soraja mu se zahvaljivala, ali nije pridavala veliki značaj tome što joj je govorio. Duško je bio dobar domaćin, izvodio ih je u najbolje restorane i pokazivao im grad. Baš je bio srdačan."

Soraja Vučelić

printscreen

Foto: printscreen

"Upoznao ju je sa prijateljima i nekim saigračima. Pričao je da će se razvesti od Jelene i tada Soraju predstaviti kao svoju devojku. Iako je bio divan prema njoj, Soraja se oko Nove godine ohladila i prestala je da se viđa sa njim. On joj i dalje piše, zove je da dođe u Kinu, ali ona za sad taj poziv nije prihvatila", zaključuje izvor, a prenosi "Kurir".

Ni Duško ni Soraja nisu bili dostupni za komentar povodom ovih navoda.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

 

Komentari (1)

Pera Detlic

04.05.2019 08:13

A i Dusko bolje da je kupio sexi lutku na naduvavanje nego sto baca pare na Soraju....isti ce biti dozivljaj sexa.