NE MOŽE DA JE GLEDA VIŠE Duško Tošić OTPRATIO Jelenu Karleušu sa Instagrama, a onda objavio sliku sa DRUGOM ŽENOM! (FOTO)

Nevolje u raju!

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Foto: Screenshoot Instagram

Brak pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića odavno je poljuljan, ali njihovi poslednji koraci na društvenim mrežama pokazuju da priče nisu prazne.

Naime, nakon Jeleninog porno skandala sa Ognjenom Vranješom koji je buknuo u javnosti, Duško je držao stranu svojoj partnerki pa ju je branio pred drugima. Ni u jednom trenutku u javnosti nije želeo da je okrivi iako se spekulisalo da je Karleuša po hitnom postupku otputovala kod njega kako bi sačuvala svoj brak.

Duško je uz Jelenu bio i u bolnim trenucima kada je njena majka Divna preminula, ali njegov potez na društvenim mrežama nateraće vas da posumnjate šta se to u njihovom braku dešava.

Kada uđete na Instagram profil Duška Tošića i ukucate ime Jeleninog profila "karleusastar" među osobama koje Duško prati, neće vam se pojaviti ništa.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
Foto: Printscreen

Što pokazuje da Jelena više nije sfera Duškovog interesovanje jer kada je ne prati neće mu izlaziti ni njene aktivnosti na početnoj strani.

Međutim, Jelena koja prati samo 37 osoba sa svog Instagram profila, među njima ima i svog supruga Duška Tošića.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
Foto: Printscreen

Šta se to dešava među bračnim partnerima, ostaje nam da vidimo.

Pre nekoliko sati, Duško je na instagram storiju objavio fotografiju sa sestrom Katarinom, kojoj je danas rođendan, a koja je jedna od najvažnijih osoba u njegovom životu.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
Foto: Printscreen

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi