TOŠIĆ OSTAJE U SRBIJI Duško se ne vraća u Kinu, a slika se sa njima! Evo šta se dešava u Jeleninoj kući posle Divnine smrti!

Ovakvu odluku nije doneo ni posle smrti svog oca...

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Divna Karleuša komemoracija
Foto: E-stock

Duško Tošić odložio je put u Kinu kako bi bio uz suprugu Jelenu Karleušu, koja prolazi kroz najteže životne trenutke zbog smrti majke Divne. Fudbalski reprezentativac Srbije morao je prošle nedelje da se vrati svakodnevnim obavezama prema fudbalskom klubu Guangdžou R&F, ali je u dogovoru sa Draganom Stojkovićem Piksijem uspeo da produži boravak u Srbiji.

Njega je supruga molila da ostane uz nju i on je produžio svoj boravak kako bi joj pomogao da izađe iz depresije. Dok ona pati za majkom, on je maksimalno posvećen njihovim ćerkama Atini i Niki, koje su stigle u Beograd nakon što su nekoliko dana provele u Zrenjaninu kod Duškove sestre, kako ne bi prisustvovale potresnim trenucima zbog smrti njihove bake.

- Duško je u septembru zbog očeve smrti odmah doputovao iz Kine, ali se vratio posle sahrane. Međutim, sada je situacija sasvim drugačija. On je svestan koliko je njegova supruga loše zbog tragedije koju je doživela i spreman je na sve da joj pomogne da opet bude ona stara. Duško provodi vreme sa njom i decom, a dugim razgovorima pokušava da je ohrabri i stavi joj do znanja da život ide dalje - otkriva izvor za "Kurir" i dodaje da je Tošić veoma pažljiv prema Jeleni, koja je u veoma teškom psihičkom stanju.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: E stock

Duško je pre dve večeri uslikan u jednom beogradskom restoranu na večeri sa prijateljima i ćerkama, i tamo se zadržao oko dva sata. Zatim se sa devojčicama uputio u njihovu kuću na Dedinju, gde ih je čekala neutešna Jelena, koja već danima dom napušta samo u ranim jutarnjim časovima kada ide da poseti majčin grob na Novom bežanijskom groblju.

 

Divna Karleuša, sahrana
 Foto: E stock

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom stanu u beogradskom naselju Altina, nakon što se tri godine borila sa rakom pluća. Jelenu je tragična vest sačekala na aerodromu po povratku iz Austrije gde je imala nastup, i pevačica se od tada ne oporavlja zbog gubitka majke. Radio voditeljka i novinarka je sahranjena 6. marta na Novom bežanijskom groblju, a Jelena je od tuge za majkom odsekla kosu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi