Dušica Grabović
Alo!
Dušica Grabović

Alo!

Dušica Grabović, Foto: Alo!

Pevačica Dušica Grabović svoj ljubavni život poslednjih godina vešto krije. Na javne događaje uvek vodi drugarice i retko ju je neko video sa emotivnim partnerom. Ipak, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pevačica je do ušiju zaljubljena, i to u dečka koji nije iz naše zemlje. Kako otkriva izvor blizak Dušici, reč je o poznatom belgijskom fudbaleru Naseru Čadliju, sa kojim je pevačica u vezi više od pola godine.

PROČITAJTE JOŠ:

 - Dušica je Nasera upoznala još pre godinu i po u inostranstvu i odmah joj je bio simpatičan. Zapao joj je za oko, kao i ona njemu, ali se tada između njih nije ništa dogodilo. Godinu dana kasnije, putevi su im se ponovo ukrstili i sreli su se u avionu kada se Grabovićeva vraćala sa nastupa. Pošto su to nazvali sudbinskim susretom, odmah su razmenili brojeve i od tada su bili stalno u kontaktu. Mesec dana su se dopisivali i čuli svaki dan jer nikako nisu uspeli da se vide zbog poslovnih obaveza. Čadli zbog obaveza prema klubu u Holandiji, a Dušica zbog nastupa. Ipak, krajem marta, fudbaler joj je javio da ne želi da se više dopisuju i poslao joj je avionsku kartu. Dušica nije mnogo razmišljala i pristala je - tvrdi dobro obavešteni izvor i dodaje da je Grabovićeva otkrila prijateljima da nikada nije upoznala boljeg dečka.

Dušica Grabović

Printscreen

Dušica Grabović, Foto: Printscreen

- Oni su proveli nekoliko dana zajedno i shvatili su da su definitivno jedno za drugo. Odlučili su da održavaju vezu na daljinu i obećali su da će se viđati najmanje dva do tri puta mesečno. Međutim, tog plana nisu mogli da se pridržavaju jer su se oboje zaljubili i nisu mogli jedno bez drugog. Krajem juna, Naser je imao slobodno dva meseca zbog letnje pauze i pozvao je pevačicu u Monaku u svoj dom. Ona je tamo boravila više od nedelju dana i bilo im je nezaboravno. Sve vreme su bili zajedno, upoznala je njegove drugare, a kada je krenula kući, fudbaler ju je pitao da se preseli kod njega - otkrio je izvor „Alo!“ i dodao da Dušica još nije odlučila da se preseli.

Milojko i Milijana proslavljaju danas svadbu, evo šta za to vreme radi Požgaj! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 07.09.2019. 18:50 - 07.09.2019. 19:17 Hit! Aleksandar Milijana Milojko, Foto: printscreen Bivši ljubavnik Milijane Bogdanović, Aleksandar Požgaj, danas je jedan od retkih ukućana koji je izostao na njenoj i Milojkovoj svadbi! KUMA ODREŠILA KESU Milojko i Milijana dobili nesvakidašnji poklon od Ilijane, pogledajte šta je u pitanju!

 Atraktivna crnka se veoma obradovala kada je shvatila da je Naser ozbiljan sa njom, ali još razmišlja o tome da li da se preseli kod njega u Monte Karlo.

Latila se mikrofona: Dušica Grabović

instagram

Latila se mikrofona: Dušica Grabović, Foto: instagram

Plaši se kako bi to uticalo na njenu pevačku karijeru, kao i da li bi se snašla u Monaku. Prijateljima je ispričala da bi živela i blizini Novaka Đokovića. Naime, ispostavilo se da je Čadli imućan i da živi u kraju u kojem živi i Novak.

BONUS VIDEO:

Mladenački ples Milojka i Milijane! Golupčići zaplesali uz emotivnu pesmu i poljupce!

 

Komentari (1)

Nina

07.09.2019 20:44

Nikada se kod njega preseliti neće! Platiće joj kartu još koji put i dobiće nogu u straznjicu!