STRAVIČNO UKLJUČENJE UŽIVO! Dunja Ilić popila tablete za spavanje! Poručila da će se ubiti, svi u strahu za njen život! (FOTO)

Vreme je da umrem, otac me je seksualno zlostavljao!

Dunja Ilić
Dunja Ilić, Foto: Alo!

Pevačica Dunja Ilić ne prestaje da šokira javnost. Nakon burnog života koji je vodila u Beogradu, gde je konzumirala drogu, svakodnevno bila pijana, te ulazila u svađe i konflikte sa emotivnim partnerima, spakovala je kofere i otputovala za Bolonju. Ona je navodno promenila životne navike i odlučila da će voditi zdrav život. Ilićeva je bila „čista“ godinu dana, a onda se tokom četvrtka uveče uključila uživo putem svog Instagram naloga i poručila fanovima da će se ubiti! U jednom trenutku pokazala je i tablete koje je popila, a njeni pratioci su je molili da se unormali i prestane da pravi budalu od sebe.

NJU JE OSTAVIO BOGDAN BOGDANOVIĆ Naša glumica krije vezu sa kolegom iz Hrvatske, a sada su konačno uhvaćeni zajedno! Udaje se za njega, a sa ovom pevačicom je bio pre nje!

- Umirem, plašim se nepoznatog. Molim vas slušajte me, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje. Prestala sam da pijem alkohol pre godinu dana i da uzimam koku. Sad ću da umrem i boli me ku*ac, ako i ne umrem, i tad me boli ku*ac - započela je svoju ispovest Dunja preko Instagrama.

- Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja verujem i dan-danas da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim - rekla je Dunja i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je ona usvojena.

Dunja Ilić
Dunja Ilić, Foto: Alo!

- Rođena sam 1991, ali ne znam da li sam od mojih roditelja. Nisam luda, imam papire da nisam luda. Moja majka je abortirala pet puta, a moju sestru, koju je rodila 1989, neko je ukrao. Ja ću sad da umrem i nema šanse da preživim - ispričala je Dunja, pokazujući tablete za smirenje koje je popila, a onda se osvrnula i na svoj seksualni život.

- Bila sam sa 150 muškaraca, ali nikada nisam imala seks za pare. Nikada nisam ubila nekoga, ali sam znala za tri ubistva. Bila sam sa opasnim momcima koji su ubijali - rekla je Dunja i završila svoj lajv rečenicom:

- Ako preživim posle ovoga, biće mnogo veliki blam – i isključila se sa Instagrama-

Dunja Ilić
Dunja Ilić, Foto: Alo!

 BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi