Dragiša Simić, general policije
Vladimir Marković,Alo
Dragiša Simić, general policije

Vladimir Marković,Alo

Ne pije, ne kocka, ali ima drugi hobi, Dragiša Simić, general policije, Foto: Vladimir Marković/Alo

Dragiša Simić (50), general policije optužen da je učestvovao u prodaji automobila „porše panamera“ vrednog 250.000 evra, juče je posle odloženog suđenja za „Alo!“ rekao da su njegov porok žene i naglasio da da je to njegova lična stvar! Ujedno je poručio svim dušebrižnicima da ne zaviruju u njegov privatni život!

- Rekao sam ranije svima da moj privatni život odvoje od profesionalnog, koji je besprekoran! Moj dosije je čist kao suza. Nikad u svojoj karijeri nisam imao ni žalbu građana na moj rad. Očigledno je da nekome taj dosije smeta. Neka mi neko nađe zamerku u profesionalnom poslu, onda ću pričati o aferi. ( Ljupka Stević) Privatno me ne dirajte. General sam policije, ali sam isto tako i čovek. Volim da živim! Ne pijem, ne kockam se, ali volim da sednem u kafanu sa prijateljima. To je moja priroda i to je završena priča - izjavio je Simić za „Alo!“.

Ljupka Stević

E stock

Oprostiću mu sve,Ljupka Stević, Foto: E stock

Na pitanje koji je njegov porok, Simiće je otvoreno priznao:

- Svi vi znate moj porok! Ko nije grešan, neka prvi baci kamen!

Posle toga se osvrnuo na sudski proces koji se vodi protiv njega.

- Uz poštovanje suda, tužilaštva i sistema, moram da kažem da ovim procesom očigledno neko hoće da ukalja moje ime i prezime zbog konkursa ili napredovanja u karijeri. Sud će reći svoje, tužilaštvo radi svoj posao i nadam se pravdi - poručio je general.

Ljupka: Bili smo kontaktu

Ljupka Stević je u gostovanju na TV-u prokomentarisala presudu kojom je Simić osuđen na uslovnu kaznu od godinu dana jer je od 2011. do 2014. naređivao da se ne pokreću prekršajni postupci protiv nekih osoba.

- Videla sam nekoliko tih objava, ali ne znam tačno zašto su ga osudili. Ne znam da li je to dobro što je uslovno, valjda je bolje... Bila bih najsrećnija da je oslobođen. Tvrdim da nije kriv ni za šta. Bili smo u kontaktu pre nekoliko dana, pitao je da li je sve u redu s advokatima i to je to - ispričala je Ljupka za TV „Pink“.

On juče nije želeo da otkriva da li se pomirio sa bivšom ljubavnicom Ljupkom Stević (35). Na pomen njenog imena je samo dizao ruke. Otkrio nam je samo da je popravio dva skupocena automobila koje je Ljupka polupala u nastupu besa, a potom ga zbog prevare nokautirala.

Pročitajte još

Komentari (8)

toma

06.11.2020 08:28

Pa onda idi u ginekologe.

Retardinho

06.11.2020 08:29

Joj globus, jesi faca eee...

šane

06.11.2020 09:06

ko prizna pola mu se ,, dodaje,,

ivan

06.11.2020 09:24

rastao sa albancima.

Samosvesna građanka

06.11.2020 10:50

Blago državi koja ima generala policije koji ne može da odoli svojim porocima a još više blago građanima te države.

noki

06.11.2020 19:39

Ovog ne vredi ni komentari sati.

None

06.11.2020 21:07

Cudna sorta ove Zene..Sta li ih privlaci kod ovog "lepotana"?

zanimanje omašio

07.11.2020 01:30

trebalo je da bude neko kao Saša Popović