Dragica Zlatić
Printscreen/Instagram
Dragica Zlatić

Printscreen/Instagram

Dragica Zlatić, Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Dragica Zlatić uspela je da napravi od svog stana u Beogradu pravu novogodišnju bajku. Nijednog trenutka nije želela da štedi kada je dekoracija u pitanju, dok joj ni inspiracije nije manjkalo. Belim nijansama, jelkom, svetlucavom dekoracijom dočarala je praznike koji nam predstoje.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Dragica Zlatic (@dragica_zlatic)

 - Sama sam uređivala stan i dekoraciju za koju sam bila i te kako inspirisana. Iskrena da budem, volim sve sama da to da postavim na svoje mesto. Kad god sa nekim sređujem nešto, to mi smeta. Svako ima svoju viziju kako bi trebalo najbolje da izgleda, tako da mi je najpametnije bilo da sve sama sredim. Pored toga, dekoracijom sam izlečila loše i depresivno vreme koje nas okružuje – kaže Dragica i ističe da bela boja preovladava.

- Nekako mi je logično da u ovom periodu godine bele nijanse preovladavaju. Obožavam Novu godinu, prazničnu atmosferu. Sve me podseti na to kako pada sneg i veju pahulje. Ima li šta lepše od praznične atmosfere i nasmejanih lica? – govori pevačica sa osmehom, i dodaje kako je ovo trebalo da joj bude radna godina.

- Ova godina je trebalo da mi bude jedna od najboljih do sada kada su nastupi u pitanju. Već u aprilu sam imala zakazano preko 60 nastupa za skoro ceo ovaj period. Međutim, sve je krenulo po zlu, kao što i sami vidimo. Od tih planiranih 60, ja sam imala samo pet svirki. Ali dobro, takva je situacija u čitavoj zemlji, bitno je da ljudi budu bolje i da nam se ova godina, kao i koronavirus više ne ponove – iskreno izjavljuje Zlatićeva za “Super TV”, dok usput smatra da su pevači najviše pogođeni ovim talasom.

- Definitivno su muzičari najviše ispaštali, kao i ugosititelji, fotografi. Svi oni koji imaju veze sa velikim događajima, venčanjima, nastupima. Nažalost tako nam je kako nam je. Mnoge kolege se žale i to je razumljivo. Ipak ne raditi toliko dugo, nije nimalo ni lako, a ni naivno – kaže Dragica koja još uvek nije sigurna da li će nastupati za Novu godinu.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: