SAMO DVA DANA PRED NJENU SMRT Draganu Mirković proganja jedna stvar: Ksenija me je tražila, imala je nešto važno da mi kaže...

Tada je gostovala na televiziji kod popularne pevačice.

Dragana Mirković, Ksenija Pajčin
Dragana Mirković, Ksenija Pajčin, Foto: printscreen

Prevačica Ksenija Pajčin, je tragično nastradala kada ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda ubio, a potom i izvršio samoubistvo.

Dragana Mirković otkrila je da ju je Ksenija samo nekoliko dana pred smrt hitno tražila, a kako nisu uspele da razgovaraju - to joj i danas veoma teško pada.

"To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica. Imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu", rekla je u "Premijeri, vikend specijalu" Dragana Mirković.

"Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji.

Tada je rekla mom voditelju: 'Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem'. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno", ispričala je pevačica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi