Dragana Mirković
Mirko Tabašević
Dragana Mirković

Mirko Tabašević

Dragana Mirković, Foto: Mirko Tabašević

Žurka, koja je bila đelja i organizacija njenog supruga Tonija, je počela okupljanjem i koktelom na kome je sjajno raspoložena domaćica dočekivala goste koji su joj poželeli još najmanje pola veka zdravlja, sreće i uspeha.

Ana Bekuta i Dragana Mirković

Mirko Tabašević

Ana Bekuta i Dragana Mirković, Foto: Mirko Tabašević

Među gostima su bili, osim Draganine porodice, i njene kolege Hoze Felisijano, Ana Bekuta, Boban Rajović, Daniel Đokić, Dimi, dizajner Bata Spasojević čiju je unikatnu haljinu Dragana nosila tokom većeg dela dana, ali i čelni ljudi uprave grada Beča, austrijske policije, istaknuti političari kao i neki od najuspešnijih biznismena iz Austrije i Nemačke.

Dragana Mirković proslavila rođendan

Mirko Tabašević

Dragana Mirković proslavila rođendan, Foto: Mirko Tabašević

- Tonijeva želja bila je da se ova žurka organizuje kako on smatra da jedan takav jubilej zaslužuje, a moje je bilo da uživam u danu, okružena dragim ljudima. Hvala svima koji su došli i ulepšali mi dan, ovu proslavu ću pamtiti dok sam živa – rekla je Dragana koja je osim lepih želja dobila i brojne poklone.

Dragana Mirković sa suprugom

Mirko Tabašević

Dragana Mirković sa suprugom, Foto: Mirko Tabašević

- Najpre sam, odmah po buđenju, dok sam silazila u dnevnu sobu, dobila divan poklon od dece. Marko je sedeo za klavirom a Manuela je uzela gitaru, i dočekali su me svirajući moju pesmu „Nešto lepo“, što me je ganulo do suza - podelila je utiske pevačica. Dragana kojoj je usledio dan pun lepih emocija i poklona, pa je od Ane Bekute dobila ikonu Belog Anđela, Hoze Felisijano, koji je doputovao specijalno zbog njenog rođendana iz Amerike napisao je i izveo specijalnu pesmu posvećenu Dragani, od predstavnika Mercedesa za Nemačku na poklon je dobila automobil „Meklaren SLR“, vredan 350.000 evra, sa personalizovanim tablicama na kojima piše „DM 50“, dok joj je Zdravko Čolić, koji zbog obaveza nije mogao da prisustvuje slavlju, poslao ogroman buket ruža sa čestitkom. Ipak, ono što sve interesuje je šta je dobila od supruga Tonija. 

Poklon za Draganu Mirković

Mirko Tabašević

Poklon za Draganu Mirković, Foto: Mirko Tabašević

- Sve što je bilo na meni i oko mene toga dana poklon je od njega, ali najveći poklon je 19 godina bezrezervne ljubavi, pažnje i podrške. To je jedino što mi treba i za sve buduće rođendane – rekla je folk zvezda koja je sve vreme slavlja igrala i pevala ne skidajući osmeh sa lica.

 

Komentari (9)

nedjo

21.01.2018 16:26

alal joj vera, ova bese nedavno izjavi da je ne privlaći luksuz?

Seka

22.01.2018 04:21

@nedjo - Ne mogu da shvatim ljude koji imaju dvorac sa 24 spavace sobe, imaju sve sto pozele a rode dvoje dece. Pa ko im spava u te 24 sobe. Usvoji i usreci Dragana neko dete, kako pok.Esma usvoji 55 komada i sve ih izvela na put

rada bec

22.01.2018 04:50

@nedjo - majku ti boziju sta je neda ukraden proputila?u svoje breme ona bese toijeva ljubav alli mozda su godine presudile.toni je mislio naslednicima a nedi se nije vise radjalo pod stare dane.

radi wiena

22.01.2018 12:48

@nedjo - polako Rado sve si izgresila,

Boki

21.01.2018 18:20

Zasto bi njoj mesrcedes poklonio kola?

Vesna

21.01.2018 19:18

@Boki - Zato što ih je muž uplatio.

Vuki

22.01.2018 03:45

Dajte ljudi, ovaj automobil je star 20 godina, ovaj i ovako radi sa polovnjacima..Za slikanje, pa na dobos..

Tamara

22.01.2018 10:56

Dragana je pevačica koja ima prelepe pesme i koja traje već decenijama na estradi.Malo mi je neobičan njen stil oblačenja,ali pevačicu pre svega čine glas i pesme a ona to ima.

misljenje

22.01.2018 11:11

Bilo bi bolje i svakako pohvalnije za tebe da si prirediloa skromniju proslu a ostatkom novca kupila makar jednu klupu u bilo kojoj skoli na KiM!