ŠABANOVA SMRT NAS JE SVE DOTUKLA! Dragana Mirković uplakana govori o svom dugogodišnjem prijatelju! "Tek danas sam postala svesna da je to istina!" (VIDEO)

"Tek sam danas postala svesna da je to istina."

Šaban Šaulić komemoracija, Dragana Mirković, Zorica Brunclik
Foto: I. Mikić

Dragana Mirković poznaje Šabana od njene 15. godine. Danas je sa velikim bolom smogla snage da iskaže svoje emocije povodom tragične smrti Šabana Šaulića

 

"Neka neverica, negde da to nije moguće. Do danas. Ja sam danas doputovala i tek sam danas postala svesna da je to istina. Nekako se čovek bori da to možda i nije tako. Sve dok ne doživite, dok ne vidite, ne možete da verujete, i onda... Danas i svi ovi govori, stvarno me je to.. Pa mislim, sve nas, ne samo mene. U ovom momentu sam ja ta koja govori, sve nas je dotuklo."

Dragana Mirković
Dragana Mirković, Foto: I. Mikić

 

"Ja uvek kažem, on nije čovek koji je puno govorio. Reči kod njega, više su značile kad se šali, ali ovako, kad je ozbiljna neka priča u pitanju nije on toliko vrednovao reči koliko je svojim nekim ponašanjem, svojim delima, u stvari, savetovao sve. Samo je trebalo to prepoznati i trebalo je čuti to, ako želiš. Ja sam, naravno, želela, kao neko ko je izuzetno poštovao njega i njegov glas, pre nego što smo postalii prijatelji. Ja sam sa 15 godina njega upoznala. Naravno da kao dete nisam mogla da zasluižim tako odmah na startu da budem njegov prijatelj, ali sam godinama, i sa tim nekim uzajamnim poštovanjem sam na neki način zaslužila i bio je jednostavno izuzetno sladak kad se šali."

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Alo.rs (@alo_novine) дана

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi