"NADAM SE DA MALIŠANI NEĆE IMATI POSLEDICE!" Dragana Mirković javno pružila podršku koleginici: ‘’Tanji Savić ću da pomognem, da što pre vidi decu!’’

Potresena zbog cele situacije!

Dragana Mirković
Foto: Alo.rs

Kao bomba odjeknula je vest da suprug Tanje Savić ne dozvoljava da pevačica viđa decu, koju je pre nekoliko meseci odveo za Australiju. Tanja je za medije izjavila da decu nije viđala već pet dana, te svaki put kad ih pozove oni joj odbiju poziv ili je blokiraju.

Pevačica je neutešna, pa se odlučila na prvi korak. Obavestila je policiju Srbije, kao i Australije i prijavila je slučaj vlastima.

Agonija kroz koju pevačica trenutno prolazi, jako je teška i stresna, pa su se tim povodom oglasile brojne kolege, koji ističu podršku Tanji Savić.

Tanja Savić je na svom instagram storiju objavila fotografiju kako bi se zahvalila svojoj koleginici Dragani Mirković na ukazanoj podršci.

Dragana Mirković
Foto: Instagram/printscreen

Međutim među njima je Dragana Mirković koja je duboko potresena zbog cele situacije, pa je povodom toga pružila podršku svojoj mlađoj koleginici,  Ona je za domaće medije izjavila:

- Duboko sam potresena kao njena starija koleginica, kao čovek, ali iznad svega kao majka. Nadam se da će svi pravosudni organi reagovati i da će se ova situacija razrešiti u što kraćem roku, sa što manje posledica pre svega na mališane - rekla je Dragana pa dodala:

Tanja Savić
Foto: Instagram/printscreen

- Tanji želim da pravda pobedi i da što pre vidi svoju decu, a ja sam kao i uvek tu da joj pomognem za sve što treba - zaključila je pevačica Dragana Mirković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi