Dragana Mirković
Screenshot Youtube
Dragana Mirković

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Pevačica Dragana Mirković održala je u najluđoj noći spektakularan nastup u jednom poznatom hotelu na Kopaoniku, a kako je istakla, to je prvi put da je na ovaj način dočekala Novu godinu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Jan 1, 2020 at 10:15am PST

- Nikada na ovaj način nisam dočekala Novu godinu, prvi put mi je bio. Bilo mi je prelepo, napokon je pao sneg, imala sam snežnu Novu godinu, dobar provod, sneg, Kopaonik, divni ljudi oko mene - rekla je Dragana, a zatim otkrila da joj sin i ćerka mnogo nedostaju, te da će se zbog toga već danas vratiti u Beč.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Kopaonik ❤ Restoran Husky, najbolja hrana na Kopaoniku i najslađa maskota - haski Lea ?

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Jan 2, 2020 at 9:57am PST

- Ja danas putujem za Beč, Marko i Manuela su tamo. Oni ove godine nisu sa nama. Meni je bilo radno, oni su tamo uživali. Non-stop smo bili na vezi, slali snimke. Svi smo uživali, svako na svojoj strani, ali već sada želim da ih vidim i da proslavimo zajedno - rekla je pevačica, a zatim dodala i da joj je godina bila odlična na svim poljima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Dec 30, 2019 at 1:59pm PST

- Meni je ova godina bila predivna i na poslovnom i na privatnom planu, čak i mnogo više nego što sam očekivala. Ja nikad ništa ne planiram, a onda kad se dogode prelepi koncerti mene to oduševi, i kad sam dobila nagradu za životno delo, prethodna godina mi je bila predobra. Ni od ove godine neću da očekujem ništa, pa ću onda da se oduševim - rekla je Dragana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Dec 30, 2019 at 12:45pm PST