Dragana Mirković
Alo! / Rajko Ristić
Dragana Mirković

Alo! / Rajko Ristić

Dragana Mirković, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić navodno nisu hteli da prodaju velelepni dvorac za koji im je bogati šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ponudio neverovatnih 200 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Dragana Mirković

Rajko Ristić/Alo!

Prema saznanjima Kurira, ovaj multimilijarder bio je fasciniran kada je na internetu video fotografije skupocenog zdanja u Beču koje su nastale nedavno, na proslavi 18. rođendana pevačicinog sina Marka Bjelića. Kada je čuo da dvorac u Ebenfurtu datira iz srednjeg veka i da je kulturno-istorijski veoma značajan, odmah je stupio u kontakt s Draganom i izložio ponudu o kupovini.

- Preko sajta DM javili su se ljudi koji su se predstavili kao zastupnici šeika iz Emirata i napisali da je on vrlo zainteresovan za dvorac koji je u vlasništvu Dragane i njenog supruga Tonija. Nismo znali o čemu se radi, pa smo ih pitali da nam razjasne. Sutradan su nam ponovo pisali, rekli su da je šeik spreman da plati 200 miliona evra za kupovinu dvorca u Ebenfurtu - kaže izvor za Kurir.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on May 24, 2019 at 1:51pm PDT

 

Kada je Mirkovićeva čula za ovu primamljivu ponudu, bila je zatečena i iznenađena.

- Dragana je prvo pomislila da se neko šali, ali smo je uverili da je zaista u pitanju kompanija bogatog milijardera. Ona nam je potom rekla da im napišemo odgovor u kojem se zahvaljujemo na interesovanju, ali da njena porodica ne želi da proda dvorac koji je u njihovom vlasništvu devet godina. Koliko znam, Dragana i Toni su nedavno pričali da im je prioritet da se konačno završi renoviranje njihovog dvorca i da se usele u njega, tako da me ne čudi što ne žele da ga prodaju. Pričalo se da su oni zakupili taj zamak na 100 godina, ali to nije tačno. Dvorac je trajno u njihovom vlasništvu - zaključio je izvor za Kurir, dok se Dragana i njen suprug nisu oglašavali.

Podsećanja radi, Dragana je najavila da će renoviranje zamka potrajati.

- Renoviranje će trajati nekoliko godina. Pošto se zgrada nalazi u zaštiti države, neophodno je ispoštovati propisanu proceduru. Na sastanku s gradonačelnikom Ebenfurta dogovorili smo se o radovima i dozvoljeno nam je da uradimo sve što želimo. Prizemlje i prvi sprat najverovatnije će biti otvoreni za posete turista, kada nama bude odgovaralo, dok ćemo mi živeti na drugom i trećem spratu - rekla je pevačica.

PREPORUČUJEMO I:

Dragana Mirković

Alo!/Rajko Ristić

 

Komentari (2)

AADA

21.06.2019 09:50

ova seljanka hoce da se vrati na medijsko nebo Srbije po svaku cenu...idi bre zeno 200 miliona!!!Da se nisi malo zaigrala?Uzivaj u svom bogatstvu i godinama a ne da pevas(iako dobro pevas)u sred zime na trgu na Zlatiboru...

D

21.06.2019 17:42

@AADA - Sta tebi smeta sto peva, gde peva i kada peva. I sam/a kazes da dobro peva, mada i da ne kazes to je cinjenica, prosto. Pa sta ako se vraca u medijima, krajnje je vreme bilo?! Nece sigurno da pevaju Stanije, Kije i slicne koje ne umeju da pevaju! Treba i kvaliteta! A jedina seljanka, ili seljak, si ti, ne samo po komentaru, vec i po tome sto nisi ni primetio/la da ovo nije pricala ona, vec njihov izvor! Gaga je jedna od najvecih zvezda na Balkanu, i najveca zvezda u dijaspori, a ti pukni od muke