EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Dragana Džajić TRUDNA! Brat Ane Ivanović čeka bebu sa Džajinom ćerkom!

Dragana Džajić, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, 25. maja izgovoriće sudbonosno „da“ Milošu Ivanoviću, bratu teniserke Ane Ivanović, sa kojim očekuje prinovu, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Dragana Džajić i Marko Ivanović
Dragana Džajić i Marko Ivanović , Foto: Privatna arhiva

Dragana je u ranom stadijumu trudnoće, a srećne vesti budući roditelji podelili su samo sa najbližim članovima porodice.

Buduće mladence ekipa „Alo!“ srela je u jednom popularnom restoranu na Novom Beogradu, u kojem su uživali i naočigled prisutnih razmenjivali nežnosti.

 

Dragana nije skidala pogled sa svog dragog dok je ruku držala na njegovim preponama. U jednom trenutku, buduća mlada uzela je telefon i pozvala Miloševu sestru Anu Ivanović i saopštila joj rezultate pregleda na kojem je bila.

Dragana i Dragan Džajić
Dragana i Dragan Džajić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Anči, bili smo kod lekara i sve je super. Bebica lepo napreduje, baš onako kako treba, a ja se ovih dana osećam odlično - pričala je Dragana Ani, a potom je slušalicu dala vereniku Milošu. Inače, kako saznajemo od izvora bliskog paru, budući roditelji srećne vesti prvo su saopštili Miloševoj sestri Ani, a onda i Draganinoj porodici.

 Venčanje u Hramu Svetog Save, slavlje u „Hajatu“

Dragana i Marko izgovoriće sudbonosno „da“ 25. maja u Hramu Svetog Save u Beogradu, dok će svadbeno veselje upriličiti u hotelu „Hajat“. Kako pišu domaći mediji, mlada će u crkvi nositi venčanicu sa potpisom Vere Vang, dok će sama dizajnirati haljinu koju će nositi na proslavi. Na listi zvanica našle su se mnoge ličnosti iz sveta sporta i muzike, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.

- Čim su saznali da će postati roditelji, Dragana i Miloš su pozvali Anu, koja je u tom trenutku bila u Čikagu, i saopštili joj da će postati tetka. Odmah potom Dragana je obavestila i svoju sestru Sanju, koja se od sreće rasplakala. Međutim, srećne vesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je ostala u drugom stanju, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savetuje sa Anom i Sanjom, koje su i same nedavno postale majke - priča naš izvor. Kako kaže, Dragana se nakon svakog lekarskog pregleda konsultuje sa sestrom i budućom zaovom i to objašnjava:

- Dragana prvo pozove svoju sestru Sanju, a onda i Anu, i redovno ih izveštava kako bebica napreduje. Ana se posebno raduje svakom pozivu jer je izuzetno bliska sa Markom, a želi i da svoja iskustva podeli sa Draganom i da joj olakša sve što može. Iako još uvek ne znaju pol deteta, porodično se svi šale da će Džajići birati ime ukoliko budu dobili devojčicu, a Ivanovići ako bude sin. Ana je već uveliko počela da sprema poklone za bebu, a uskoro planira da dođe u Srbiju jer će se krajem maja Dragana i Marko zavetovati na večnu ljubav - kaže naš izvor.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi